Peh za Partizan: Jovičić slomio prst!

Mladog čuvara mreže nezgodno je pogodila lopta na jednom od treninga, pa trener Mirković može dabračuna samo na Stojkovića i Kljajića

  • 1

Još desetak dana stručni štab Partizana će u rotaciji, kako za mečeve, tako i na treninzima, imati samo dva čuvara mreže zbog povrede – preloma prsta ruke mladog Marka Jovičića, koji je klub iz Humske donekle uspeo da sakrije od javnosti.

>>> Partizan promenio plan: Janković skinut sa transfer liste!

Rezervni golman crno-belih je doživeo prelom malog prsta, zbog koga već duže vreme ne radi pod nadzorom trenera golmana Nemanje Jovšića, zajedno sa Vladimirom Stojkovićem

i Filipom Kljajićem, već isključivo sa kondicionim trenererom Mišom Filipovićem.

Sticajem nesrećnih okolnosti, Jovičića je na jednom od treninga veoma jako i nezgodno pogodila lopta i prst leve ruke nije izdržao. Ipak, posle “nameštanja” kosti u normalan položaj, golmanu nije stavljen klasičan gips, nego fiksator, koji će najverovatnije biti skinut u utorak.

Posle toga, mladog čuvara mreže očekuju terapije, koje će potrajati bar još celu sedmicu, da bi za desetak dana ponovo počeo da radi sa timom.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    21. oktobar 2018 | 13:11

    Sta ce sad? Ima jos samo dva golmana na raspolaganju.🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA