Frustrirani smo, ali znam kako da izvučem Fulam: Jokanović "zna recept" za uspeh, uprkos porazima!

Kotidžersi su posle novog poraza ušli u zonu ispadanja

  • 3

Fudbaleri Fulama doživeli su novi poraz u Premijer ligi pošto su u 9. kolu izgubili od Kardifa sa 4:2 i tako dodatno pogoršali svoj plasman na tabeli Premijer lige. 

Jokanović najviše ima problema sa zadnjom linijom, koja teško izlazi na kraj sa protivničkim napadačima.

Posle utakmice sa Kardifom, srpski trener je govorio za medije, i tom prilikom istakao da "Kotidžere" može da "spasi" iz ove teške situacije.

- Mogu da pronađem rešenje. Moj posao je da nastavim da radim i da se borim kako bi ga pronašao. Prošle godine su ljudi bili protiv nas, ali smo našli način da napredujemo i da budemo konkurentni. Pokazali smo neke pozitivne stvari, ali nas negativne ubijaju. Nastaviću da radim i tražim najboljih 11 - izjavio je Jokan.

Kao što smo napisali, odbrana je veliki problem, "Kotidžeri" su primili 12 golova u poslednje tri utakmice, 25 od starta šampionata.

- Frustrirani smo nakon ovakvog poraza. Primamo previše golova čak i kada se branimo sa dovoljnim brojem igrača. Pravimo previše grešaka i nismo sigurni sa loptom kada vodimo - dodao je Jokanović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Aleksandar Mitrović utišao Crnu Goru i odveo Srbiju na 1. mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA