≫ 

Degenek pomenuo Šaćirija pred Liverpul: On ne vredi kao čovek, ni sam ne zna odakle je (VIDEO)

Defanzivac Zvezde imao je šta da kaže o reprezentativcu Švajcarske pred put u Englesku

  • 24

Fudbalere Zvezde čeka novo teško gostovanje u Ligi šampiona posle Pariza, Liverpul je sledeća stanica za srpskog prvaka i prilika da se popravi utisak na slavnom "Enfildu" protiv uvek moćnih "Redsa" pred svojim navijačima.

Oba tima ulaze u meč posle poraza u prethodnoj rundi, pa motivacije neće manjkati na obe strane, uz, naravno, konstataciju da je tim Jirgena Klopa aspolutni favorit.

Moguće je da će u sastavu premijerligaša šansu dobiti i ne baš omiljeni lik kod naše publike, Džerdan Šaćiri, koga je posle meča sa Radom pominjao defanzivac Beograđana Miloš Degenek.

Da li očekuješ neke provokacije od Šaćirija?

- Ne, zašto?

Provocirao je protiv Srbije na Mundijalu.

- Dobro, provocirao pa provocirao, šta ima veze, neka provocira. Ne mora sad, ako čovek provocira, da ti sad nasedneš na njegovu foru kojom provocira - objasnio je Degenek kako se ponašati u slučaju Šaćirijevih "niskih udaraca", pa dodao:

- To je njegova stvar, ako on hoće da provocira, to ti odmah pokaže kakav je čovek i koliko vredi kao čovek. Očigledno ne vredi kao čovek nimalo, zato što voli da provocira na rasi, nečijoj zemlji, na poreklu, odakle je... Mislim, ni on sam ne zna odakle je maltene, tako da nije lepo da provociraš nekoga, jer niko to nije zaslužio. Mi nikoga ne provociramo, ne treba niko ni nas da provocira nas. Ćuti, radi svoj posao, nemoj da se baviš politikom sine, igraj fudbal, kao i mi ostali... To je moj mišljenje, mada neka radi šta hoće, niti meni u džep ni iz džepa.

O utakmici sa Liverpulom Degenek je rekao da će ekipa uraditi sve da odradi dobar posao.

- Profesionaci smo, imamo još tri-četiri dana do utakmice, imamo dan oporavka i okrećemo se gostovanju u Engleskoj. Radimo na toj utakmici, pripremićemo se što bolje možemo da odradimo dobar posao. Naravno, biće jako taško gostovanje, čeka nas prelepa atmosfera, veliki klub - rekao je Degenek, koji je protiv Rada sredinom drugog dela igre zaigrao na mest desnog beka umesto Filipa Stojkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    21. oktobar 2018 | 18:39

    Podigniga jednom kako treba I bices heroj nacije srecno od grobara

  • Noke

    21. oktobar 2018 | 19:01

    Ovog momka ja prosto obožavam.Jer svaka njegova izjava ima mere i smisla.To je ono naše krajisko srpsko dete.Srecno Miloše.

  • Klapac

    21. oktobar 2018 | 19:07

    To Miloše brate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA