Pitali su Šaćirija da li zna kako će ga Delije dočekati: Nikada ne biste poverovali da je on ovo odgovorio!

Vezista Liverpula sada je promenio ploču, za razliku od Svetskog prvenstva kada je provocirao posle gola Srbiji

  • 13

Fudbaler Liverpula Đerdan Šaćiri biće u posebnom fokusu navijača Zvezde, posle njegovog ponašanja i provociranja nakon gola protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je prikazivao simbol albanskog orla.

Zbog provociranja na nacionalnoj osnovi i mešanja politike i sporta, Šaćiri je tada kažnjen novčano od strane FIFA, a sada pred meč protiv Zvezde, kada je upitan da li je svestan da neće biti dočekan prijateljski od strane navijača Zvezde, Šaćiri ističe da ga ne zanima politika i da je to samo fudbalska utakmica.

- Naravno, neki će mi možda zviždati, ali ću na to gledati kao i na svaku drugu utakmicu. Na kraju krajeva to je fudbalska utakmica. To je važna utakmica i mi hoćemo da pobedimo, sport nije politika - rekao je Šaćiri za Liverpul eho.

Švajcarac albanskog porekla dodaje da hoće da se nametne menadžeru Jirgenu Klopu koji mu je nedavno ukazao poverenje od starta utakmice protiv Hadersfilda u pobedi Crvenih od 1:0.

Slavlje Jirgena Klopa; Foto: Tanjug/AP

- Baš se uneo, hoće najbolje od vas i da date sto posto. Ako vidi da nešto nije na tom nivou, vikaće na vas, što je i uradio! To je normalno. Na kraju smo dobili taj meč i to je najvažnije. Moraćemo da analiziramo i vidimo šta je bilo dobro, a šta nije ali sam ponosan što nismo primili gol, to je pozitivno. Sad je vreme za oporavak i ubrzo nas čeka nova utakmica - zaključio je Šaćiri.

VIDEO: Degenek o Šaćiriju: Loš je čovek, ni on sam ne zna odakle je!

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. oktobar 2018 | 10:41

    Šaćiri nije ,,Švajcarac Albanskog porekla" on je Srpskog porekla jer je rođen na Kosovu i Metohiji

  • Mile

    22. oktobar 2018 | 11:36

    Pravo lice je pokazao na svetskom prvenstvu

  • Eu

    22. oktobar 2018 | 11:17

    Eto on se mnogo brine kako ce Zvezdini navijaci njega docekati....Daj te ljudi spustite se na zemlju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA