Peh za Partizan, mladi napadač povredio koleno

Snimak obavljen u Beogradu pokazao oštećenje ukrštenih ligamenata, dok stručnjaci iz Novog Sada traže još dve sedmice za konačan sud

  • 1

Umesto da se na zimskim pripremama bori za mesto pod suncem u prvom timu Partizana, sa kojim je nedavvno potpisao prvi profesionalni ugovor, o čemu je Telegraf već pisao, mladi Nikola Štulić (18), po svoj prilici, mora na dužu pauzu. Napadač je pre nekoliko dana na treningu oštetio ukrštene ligamente kolena i verovatno ga čeka višemesečni oporavak.

>>> Zvezda otima fudbalera Partizana: Odbio ugovor sa crno-belima, na Marakani mu ponudili tri puta više novca!

Nesrećan slučaj se dogodio prilikom “prekomande” Štulića iz omladinske selekcije u prvi tim Partizana, tokom reprezentetivne pauze, tačnije odigravanja mečeva u Ligi nacija. Tada je nekolicina momaka iz Omladinske škole dobila priliku da radi u najjačoj selekciji i priprema se za ono što ih čeka u budućnosti.

Kako to obično biva prilikom težih povreda, Štulić je bez kontakta sa drugim igračem i duela “proklizao” prilikom jedne vežbe i oštetio, ispostaviće se kasnije, ukrštene ligamente kolena.

Pokušao je da nastavi sa treningom, uspeo još kratko vreme, međutim, onda je postalo jasno da povreda nije naivna i da mora odmah na snimanje magnetnom rezonancom.

Prvi snimak obavljen u Beogradu je pokazao da postoji oštećenje ukrštenih ligamenata, ali je potom ekspertiza potražena i u Novom Sadu, kod čuvenog profesora Miroslava Milankova i kod doktora Borka Vukosava, specijaliste medicine sporta.

Oba stručnjaka nisu odmah želela da potvrde dijagnozu, već su konačan sud odložili za dve sedmice, posle će biti i definisane dalje metode lečenja igrača.

Štulić je, rekosmo već, nedavno potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima, bilo je planirano da sa Stahinjom Pavlovićem, takođe rođenim 2001.godine, bude uvršten u prvi tim za predsetojeće zimske pripreme.

VIDEO: Prvo poluvreme smo protraćili! Utisci Bate Mirkovića posle remi utakmice sa Spartakom

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrabro zvezdo

    22. oktobar 2018 | 18:00

    VELIKI JE STRUCNJAK TAJ MILANKOV , bitno da proziva beogradske doktore a to sto ne zna da da analizu nema veze. Veliki prevarant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA