≫ 

Ovo je seksi plavuša koja je uništila fudbalsku mafiju: Preko njenog računa se prao novac od prodaje igrača!

Devojka srpskog menadžera koristila svoj devizni račun za pranje novca od transfera

  • 6

Marija Bogojevska, djevojka fudbalskog menadžera Dejana Veljkovića koji je uhapšen u Belgiji u operaciji „Čiste ruke“, bila je paravan za pranje novca svom dečku i to preko deviznog računa u Beogradu, prenosi belgijski „Het Njuzsblad“.

Kako prenosi ovaj list, Dejan je 2017. godine zamolio Mariju, koja ima belgijsko državljanstvo, da otvori devizni račun u Beogradu kako bi prebacio dva do tri miliona evra. Taj novac, menadžer je navodno želeo da sakrije od advokata kako ta suma ne bi ušla u parnicu za razvod sa bivšom ženom.

>>> Ronaldo ponovo na Old Trafordu. Ovog put s Juventusom, na čiju pobedu je kvota 2,55. Kec na Juanjted nosi kvotu 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Juventus.

Marija ništa nije sumnjala sve do marta ove godine kad je otkrila pravi razlog, kako prenosi belgijski portal, a onda napravila veliku grešku, jer je majci u telefonskom razgovoru rekla:

Preko njenog računa je prebacivan novac od transfera Marija Bogojevska Printskrin: Fejsbuk

-Dejan koristi moj račun za pranje novca!

Policija je uveliko snimala sve razgovore osumnjičenih, pa i njen. Marija nije prijavila dečka policiji i zato je bila privedena u akciji „Čiste ruke“, kao veoma značajan deo organizovane grupe. Znalo se za novac na njenom računu ali je ona puštena sa nanogicom da se do suđenja brani sa slobode.

VIDEO: Seksi lepotice "zapalile" đakuzi, a onda je jedna pala sa litice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    23. oktobar 2018 | 09:46

    Ove su najgore, dok se trosi drze jezik za zubima i prave se lude a cim treba da spasu svoje d odmah odrukaju kao nisam imala pojma o cemu se radi.

  • qwertzu

    23. oktobar 2018 | 09:34

    A nije joj smetalo da trosi njegove pare dok je nisu uhapsili

  • Djura

    23. oktobar 2018 | 09:02

    Slatka devojka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA