Zvezda će u Liverpulu imati podršku legende srpskog sporta: Ostvario mu se san da bude na Enfildu (VIDEO)

Crveno-beli će u Engleskoj imati jedog posebnog navijača

  • 1

Fudbaleri Crvene zvezde su otputovali u Liverpul gde ih u sredu od 21.00 čas očekuje meč 3. kola Lige šampiona protiv istoimenog tima.

Organizovanu podršku navijača neće imati zbog kazne UEFA koja se završava posle Enfilda, ali daleko od toga da na kultnom stadionu neće biti navijača srpskog šampiona.

>>> Ronaldo ponovo na Old Trafordu. Ovog put s Juventusom, na čiju pobedu je kvota 2,55. Kec na Juanjted nosi kvotu 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Juventus.

Jedan od njih je i Dragan Škrbić, legenda srpskog rukometa.

- Svima nama koji volimo Zvezdu, fudbaleri su priuštili jedno zadovoljstvo samo ulaskom u Ligu šampiona i mogućnost da gledamo ovakve utakmice. Za mene je to dovoljno, a sve preko toga je uspeh više - rekao je Škrbić na aerodoromu ''Nikola Tesla'' i dodao:

Momenat kada igrači Zvezde dolaze na aerodorom Foto: Telegraf

- Liverpul je ekipa koja melje svih 90 minuta, ali je fudbal takav sport, jedan od retkih, u kom ne pobeđuje ovek bolja i kvalitetnija ekipa. U fudbalu su iznenađenja i te kako moguća i mi se nadamo tom iznenađenju. Ako Zvezda ne primi gol u prvih 25-30 minuta, onda se možda u redove Liverpual uvuče nervoza. A ono što se ja nadam jeste da ćemo iz nekog prekid dati gol.

Opširniju izjavu možete pogledati u videu na početku teksta.

(Specijalni izveštač Telegrafa iz Liverpula - Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    23. oktobar 2018 | 17:15

    Dragan Skrbic ce pomoci primicemo cetiri komada da on nije primili bi smo bar sedam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA