Povrede izazvale glavobolje Milojeviću: Evo i kako su iskrojile postavu Zvezde za gostovanje Liverpulu!

  • 40

Verovatno trener Crvene zvezde Vladan Milojević pre nekoliko dana nije ni pomišljao da će za meč sa Liverpulom imati glavoblju što se tiče startne postave!

Glavobolju prouzrokovanu povredama dvojice fudbalera, ali i povratka u formu Lorenca Ebisilija koji je protiv Dinama iz Vranja i Rada pokazo da njegova forma ima uzlaznu putanju.

Ebislio je i protiv PSŽ- a pokazao da je klasična ''desetka'' koja je potrebna Zvezdi, jer je razdrmao crveno-bele ulaskom u igru i asistencijom za gol Marka Marina.

Međutim, nećemo se toliko zadržati kod Ebisilija koliko kod pomenutog Marina i Milana Rodića - startera zbog kojih Milojević i ima glavobolju.

Njih dvojica nisu otputovali u Liverpul sa ekipom zbog povrede i, logično, u sredu veče (21.00 čas RTS 1) neće istrčati na travu Enfilda.

Rodić na meču protiv Napolija, iza njega je Marin Foto: MN Press

Marin i Rodić su definitivno bili planirani za ovaj duel! Nemac je, u međuvremenu, imao rupturu mišića, dok se reprezentativac Srbije požalio na povredu posle meča u dresu Orlova protiv Rumunije.

Ko zna, možda je Rodića sustigao i umor.

- Neki put bih voleo da imaju vremena da se odmore. Imate primer Rodića. Nije imao nikakav odmor. Dete igra non-stop, profesionalac je, ali sigurno bi bilo dobro za igrače da imaju neku pauzu - rekao je Milojević nedavno na konferenciji za medije pred meč sa Radom.

Ni Rodić ni Marin nisu igrali protiv Građevinara, kao i protiv Dinama u okviru Kupa. Za vikend su ih zamenili Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić, a upravo se njih dvojica očekuju kao zamene. Gobeljić je skoro siguran, čak je dao i gol Radu, dok je Srnić asistencijom na tom meču istakao kandidaturu za startnih 11.

Srnić i Stojković na meču protiv Rada Foto: MN Press

Prvenstveno zbog činjenice da je Milojeviću za Liverpul potreban takav tip igrača. Kafu nije ni otputovao u Englesku. Simić je tu, ali se protiv PSŽ-a i Salcburga nije pokazao kao starter. Tako da je logično da se Srnić nađe na terenu od prvog minuta.

On desno, Ben levo, a Ebisilio u sredini - iza Boaćija! To je ofanzivna linija crveno-belih koja se očekuje protiv Redsa, a leđa će im čuvati Krstičić i Jovičić.

Gobeljić je novo lice u odbrani Zvezde koja se neće menjati. Dakle, Borjan je na golu, Stojković desno, u sredini Babić i Degenek, pošto Vujadin Savić, po svemu sudeći, neće biti spreman za ovaj okršaj.

Kako izgleda promena postave zbog povreda, možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Zvezdin trening i čuvena zastava Delija na Enfildu

VIDEO - Vladan Milojević najavio hrabru borbu protiv Liverpula

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    24. oktobar 2018 | 00:18

    Boaci greska, bolje ubacite malog Joveljica ,decko zeljan dokazivanja i da vidi kako je igrati na visokom nivou. Kako god da se okrene Zvezda gubi ovu utakmicu , tako da je bolje da probate Jovelju u napadu. A ovaj Boaci na zimu napusta Zvezdu,nema vajde od njega.

  • Marko

    24. oktobar 2018 | 00:10

    Dobra postava

  • Leon

    23. oktobar 2018 | 23:53

    A Kafu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA