≫ 

Degenek ućutkao engleske novinare u nekoliko reči, Milojević sve bacio u zagonetku povodom sastava za Liverpul! (VIDEO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se javnosti u Liverpulu, uoči meča sa Redsima

  • 7

Fudbaleri Crvene zvezde gosti su Liverpula u 3. kolu Lige šampiona, a meč će se odigrati na slavnom Enfildu u sredu od 21.00.

Posle debakla od PSŽ-a sa 6:1, Zvezda će imati težak ispit protiv vicešampiona Evrope, koji iza sebe ima pet kontintentalnih pehara.

Pred trening na Enfildu, prvi je izneo očekivanja defanzivac Miloš Degenek.

- Spremni smo, dobro smo se spremili, atmosfera je fenomenalna, svi se dobro slažemo i radujemo meču. Ne razlikuje se meč mnogo, bez naše smo publike, ali šta je, tu je. Daćemo maksimum - rekao je Degenek, koji poraz u Francuskoj vidi kao veliko iskustvo.

- Dobro će nam doći što smo igrali sa PSŽ-om, iako ovaj tim nema takve individualne igrače kao što su Parižani imali. Pomoći će nam iskustvo, da dignemo naš nivo fudbala, spremili smo se prilično dobro. Šef nam je dao instrukcije, iznećemo to na teren. Znamo šta nas očekuje - poručio je Degenek, koji je i imao i pitanje engleskih novinara o atmosferi na Enfildu, koje se nije uplašio.

Crveno-beli uoči puta za Liverpul Foto: Telegraf

Poručio im je da je atmosfera u Beogradu bolja, što je izazvalo kiseli osmeh ostrvskih novinara, pre nego što se oglasio Vladan Milojević, i to o mogućnostima da se vicešampion Evrope napadne.

- Za dobar napad je potrebna dobra odbrana, generalno, jako je teško nešto reći, igramo protiv tima koji gaji izuzetan način igre, probaćemo da iskoristimo svaku moguću šansu koja se ukaže. Generalno, fantastična su ekipa, igraju odlično od starta sezone, možemo da vidimo stil na svakom meču, gospodin Klop ima specifičan stil, klub u svakom meču dominira i ima velike šanse - poručio je Milojević, kome su posebno prijale pohvale kolege Jirgena Klopa.

Bilo je i pitanja o šansama da se prođe u drugu fazu takmičenja.

- Treba biti realan, imamo pored ove utakmice dve utakmice u Beogradu, igramo još u Napulju, mi smo sportisti i kolike god da su šanse, probaćemo da sve iskoristimo - zaključio je Milojević, koji nije otkrivao karte povodom sastava, a pod velikim znakom pitanja je Vujadin Savić.

- Videćete sutra -poručio je Milojević, a njegove izjave možete videti na vrhu vesti.

VIDEO Miloš Degenek najavio žestoku borbu, pre nego što je kontrirao engleskom novinaru hvaleći Delije

(Specijalni izveštač iz Liverpula, Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    23. oktobar 2018 | 22:00

    Bravo tako i treba Degenek i Milojevic ih toliko uplasili da nocas nece zaspati lako,a tek sutra kad izadju na teren pa rasture Liverpul sa nula tri pa neka se cesu da vide oni ko je Zvezda. Samo malo se bojim da sudije ne zakazu da nema penala i kartina onda ode mas u propast.

  • Frulas

    23. oktobar 2018 | 23:38

    A ko je Degenek da ucutka engleske novinare?Mojne nas zasmejavate.

  • Hahaha

    24. oktobar 2018 | 00:12

    Ovaj Degenek je stvarno smešan do bola.Vidi se da je živeo van Evrope.Pa Liverpulovi navijači uvek pevaju i pune stadion svaku utakmicu išlo Liverpulu dobro ili ne!!!Pored njih to još rafe navijači Borusije iz Dortmunda,a ne ko mi kupimo sezonsku kartu jednom u 10 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA