≫ 

Zvezdin avion uz poteškoće sleteo u Liverpul! (VIDEO)

Mala "drama" rešena je zahvaljujući iskusnom pilotu

  • 9

Fudbaleri  Crvene zvezde stigli su u Liverpul gde u sredu od 21 sat igraju meč 3. kola Lige šampiona sa engleskim velikanom. 

Ipak, njihovo  sletanje u utorak je praćeno jakim udarima vetra i snažnom turbulencijom, pa je ljuljanje aviona izazvalo paniku, doduše, više kod onih koji su ga posmatrali sa zemlje.

>>>  Bitlsi postali Delije pred meč Liverpul Zvezda (VIDEO)

Tako je britanski Echo, preneo detalje "drame" koju su crveno-beli preživeli preživeli prilikom sletanja na Džon Lenon aerodrom.

Kako piše taj medij, avion je sleteo oko 12 sati i morao je da se „suprotstavi nepovoljnim vremenskim uslovima“ kako bi fudbalski tim prizemljio bezbedno.

Video snimak zabeležen je na aerodromu i  prikazuje manevre, očigledno iskustnog, pilota koji je uprkos neočekivanom vetru uspeo bezbedno da sleti, kao i samo spuštanje praćeno "ljuljanjem" i drmanjem krila letelice.l

Ipak, kako su svi putnici stigli na željenu destinaciju, i kako objašnjava domaći, specijalizovnai vazduhoplovni portal Tango Six, reč je o "rutinskom sletanju sa gotovo minimalnim pariranjem po pravcu prilikom kratkog finala uz očiglednu meru predostrožnosti u formi većeg potiska."

Tako, su mediji  preko "avionske drame" dodatno "podgrejali" atmosferu pred duel dva bivša šampiona Evrope koji se igra u sredu od 21 sat na čuvenom Enfildu,  i koji će, barem ako se pitaju i kako se nadaju navijači u Srbiji, biti mnogo dramatičniji i neizvesniji od ateriranja aviona.

VIDEO: Formacija i postava Crvene zvezde protiv Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panta

    24. oktobar 2018 | 13:11

    Zvezdina taktika,hocete da prezivite,ok veceras pobedite.Ovo im je savetovao,Miljanic.

  • Oki

    24. oktobar 2018 | 13:06

    Kako ce da prodju veceras bolje da se odma vratio haha

  • Miks

    24. oktobar 2018 | 13:13

    Sa kavim stavom ce da igraju tamo vidi se po tome sto su tek jutros otisli! Kao na prijateljsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA