≫ 

Najbizarniji tajm-aut u istoriji košarke: Trener Panatinaikosa ćutao od muke sve vreme (VIDEO)

Ćavi Paskval nije znao šta da radi i koji savet da udeli svojim igračima u duelu protiv Žalgirisa

  • 0

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su u 4. kolu Evrolige od Žalgirisa sa 87:83. Litvanci su sve vreme bili bolji i doveli su do ludila trenera PAO-a Ćavija Paskvala, koji više od nemoći nije znao šta da radi, što je i zabeleženo na jednom tajmautu.

Naime, kada je zatražio pauzu da igračima da savet, Španac je zanemeo. Igrači su čekali njegove reči, i kada je u jednom trenutku hteo da nešto kaže, odustao je... Verovatno je shvatio da nema smisla, pa smo videli jedan od najbizarnijih tajmauta u istoriji.

Da li je vreme da proradi Jokanovićev i Mitrovićev Fulam? Danas im u goste stiže Bornmut, a kvota na keca je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Bornmut.

Nikako Partizan da uhvati pravi ritam u Superligi. Danas mu u goste stiže Napredak koji je često znao da ga namuči. Kvota na trijumf crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

Zvezda je na gostovanju Breši ispustila pobedu, a danas ide u goste FMP-u protiv koga ima 20 pobeda zaredom. Kvota da će slaviti sa više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Crvena zvezda.

VIDEO: Vatrena atmosfera u Areni! Grobari se međusobno prozivaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA