Da li se Vladimir Stojković već oprostio od titule posle novog kiksa Partizana? (VIDEO)

Golman crno-belih je svestan da je razlika na tabeli ozbiljna i da čak ni podela bodova ne ostavlja njegovoj ekipi izglednu poziciju

  • 18

Golman Vladimir Stojković bio je utučen posle remija Partizana sa Napretkom u Humskoj, a novinarima je po završetku meča rekao da će se boriti do kraja da sustignu Zvezdu i da probaju da smanje razliku na tabeli pre podele bodova.

- Videli ste, ne možemo da damo taj drugi gol. Nekoliko lepih šansi i neće. Oni nemaju šta da izgube, igrali su na kontru, imaju zanimljive, hitre, igrače i dali su nam gol na našu propuštenu šansu. Šta reći, nastavljamo dalje da probamo da se uzdignemo i da uđemo u pobednički kolosek već od srede i da što više smanjimo bodovnu prednost - rekao je Stojković, koji ističe da je mali fond igrača uticao na to da ekipa u završnici izgubi snagu.

- Nemamo veliki fond igrača, imamo i umorne igrače, igramo sreda-subota, reprezentativne utakmice. Moraćemo da igramo s tim što imamo.

Stojković je po završetku meča jedini otišao pred navijače, a novinarima je otkrio i šta je pričao s njima.

Fudbaleri Partizana napuštaju stadion po završetku meča sa Napretkom; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Zamerili su što su nesvesno neki igrači otišli posle utakmice direktno u svlačionicu. Idemo posle svake utakmice da ih pozdravimo, sada se desio naš propust i izvinjavamo se.

Stojković kao da je svestan da je sada gotovo nedostižna razlika, jer će Zvezda, u slučaju da dođe do pobede nad Mačvom u Šapcu doći do +11 u odnosu na večitog rivala, pa ni podela bodova više ne ostavlja sve u rukama Partizana.

- Situacija je takva kakva je, ne možemo da pobegnemo od nje. Trudimo se da priđemo rivalu do te podele bodova i da se borimo do kraja i pod obavezno je da se uzme Kup - zaključio je Stojković.

Izvukao se Čelsi protiv Junajteda, i sada ide na nimalo jednostavno gostovanje Barnliju. Kvota na dvojku je 1,35, a na duplu šansu 1X 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Čelsi.

Kristal Palas Luke Milivojevića teško se snalazi u ulozi favorita, ali kad je autsajder, tad je najopasniji. U goste mu stiže sjajni Arsenal, dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Arsenal.

Da li će Junajted protiv Evertona nadoknaditi propušteno protiv Čelsija. Kvota na dugo čekani trijumf Đavola u Premijer ligi je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Everton.

Luka Jović ima priliku da nastavi golgetersku žetvu u Bundesligi na gostovanju Nirnbergu. Kvota na slavlje Ajntrahta je 2,25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nirnberg - Ajntraht.

Karlo Anćeloti s Napolijem čeka „svoju“ Romu. Napolitanci su u LŠ nadigrali PSŽ u Parizu, a sada je kvota na njih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Roma.

Real je neprepoznatljiv, gubi bodove gde stigne, i u najgorem trenutku gostuje na Nou Kampu. Kvota na Barsu je 2,05, na duplu šansu X2 1,77, a na GG3+ 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Real Madrid.

Ko će stati na put PSŽ-u? Možda Marselj na svom Velodromu? Kvota na keca je čak 6,00, a na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - PSŽ.

Posle Enfilda - Šabac. Trener Zvezde Milojević sigurno će promešati karte u odnosu na tim iz Liverpula, ali šampion je veliki favorit s kvotom 1,23. Ako mislite da je težak poraz u Engleskoj ostavio traga na crveno-bele, tu je dupla šansa 1X s kvotom 3,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za Mačva - Zvezda.

Derbi ABA lige igra se u Zagrebu, gde Cedevita s novim trenerom čeka evroligaša Budućnost. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Cedevita - Budućnost.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. oktobar 2018 | 12:16

    Sta vi to igrate sredom majke ti?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. oktobar 2018 | 12:03

    Да којим случајем играте и европу, вама би била фатаморгана и тај један бод да узмете због претрпаности распореда. Срећа ваша па вас неки турци избацише, па освајате по бод на лавору.

  • Čika Jova

    28. oktobar 2018 | 12:49

    Titula ili ne, njemu nema mrdanja iz Partizana, više nikom nije potreban. Dobro je dok ga i oni hoće, ali bi im pametnije bilo da pripremaju nekog mlađeg.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA