Kosanović oduševio Grobare i opleo po Zvezdi: Ona ima jednu prednost u odnosu na Partizan, ne moram da objašnjavam koju... (VIDEO)

Bivši trener Zvezde opleo po nekadašnjem klubu

  • 24

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović opleo je po nekadašnjem klubu Crvenoj zvezdi, i to pošto je uzeo bod Partizanu.

Napredak je protiv Partizana igrao 1:1, a nakon meča, zanimljive utiske imao je Kosanović.

- Nije samo Partizan, i Zvezda je slično... S time da Zvezda ima drugačije prednosti u odnosu na Partizan kada igramo utakmice. Ne treba da pojasnim, svima je jasno šta je to... Inače, ne bih gubio ni od njih. A nisam gubio, dobijao sam ih sa Čačkom, Pazarom... Pa Surdulicom, Napretkom - rekao je Kosanović, posebno pohvalivši svoje pulene.

- Dobro deca igraju, samo morate i vi razumeti, doći u Beograd i igrati protiv Zvezde i Partizana je mnogo teška stvar. Onda, i kad ne dobijemo... Ja sad žalim što nismo pobedili, kao da smo igrali u Surdulici. Nije tako, ovo je Partizan, bez obzira na sve probleme koje ima. Ima dobre igrače, tim, može mnogo bolje, pa čovek mora biti zadovoljan.

Dodao je i da su ovakve utakmice prilika za napredak srpskog fudbala, pre svega kada je suđenje u pitanju.

- Srpskom fudbalu trebaju ovakve utakmice, samo tako može da raste fudbal, timovi. Treba nam više ovakvih utakmica, ili će se fudbal ugasiti, evo vidite šta nam se dešava i u evropskim takmičenjima, na reprezentativnom nivou. Mora se podići nivo kvaliteta takmičenja, Zvezdi i Partizanu treba takvo takmičenje. Mi smo narasli zbog ovakvih mečeva, protiv Zvezde i Partizana, ne zbog pobede u Čačku.

VIDEO - Kosanović posle remija sa Partizanom: Mi nemamo igrače od 700 hiljada već samo one za badava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    28. oktobar 2018 | 16:28

    Nisi tako pricao dok si bio u Zvezdi, da Zvezda ima pomoc... i pored te pomoci, oteran si iz kluba.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. oktobar 2018 | 16:16

    То мање више. Комплетан фудбалски свет је обрадовала књига тренера Матеуса. Све сем оне које је тренирао и навијаче. Али,Немац,поштен и дисциплинован.

  • Nesa CZ

    28. oktobar 2018 | 16:24

    FSS na potezu... Da vidimo sta je hteo Kosanovic da kaze, pa dokazi pa kazne... Za bilo koga... Ili je u pitanju povredjena sujeta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA