Želim mu da preuzme Partizan: Milojević imao poruku za trenera Mačve, posle pobede Zvezde u Šapcu (VIDEO)

Naravno, poznato je da su Milojević i Tešović kumovi

  • 3

Crvena zvezda je u nedelju veče pobedila Mačvu u okviru 13. kola Super lige Srbije, a trener crveno-belih Vladan Milojević bio je zadovoljan izdanjem koje su njegovi momci pružili u Šapcu.

Zvezda je slavila golovima Milana Pavkova i Dušana Jovančića, i to na debiju Milojevićevog kupa Darka Tešovića na klupi domaćeg tima.

Otuda i ne čudi što je Milojević imao poruku za Tešovića posle meča.

- Tešović će doneneti nešto novo Mačvi. Sada je imao vrlo je malo prostora bilo da on nešto može da uradi. Videćete, on će napraviti neke velike stvari ovde. Želim mu da ide u klub koji voli, a to je Partizan. Zaslužuje da ide tamo gde ga srce vodi.

S druge strane, Tešović je najpre pohvalio domaću publiku. Zatim i Zvezdu.

- Ovo je ambijent zbog kojeg treba da se igra fudbal. Ima prostora za napredak, igrači tek treba da shvate filozofiju i napreduju. Crvena zvezda je pokazala koliko je moćna i to je realna slika u ovom trenutku. Ipak, naša igra može da bude sve bolja. Nisam zadovoljan samo nekim kartonima, koje smo bespotrebno dobijali - jasan je bio Tešović.

Pogledajte i video Tešovićeve izjave, dok je ona Milojevićeva na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dade

    28. oktobar 2018 | 19:36

    Pa posle mozete da se dogovarate, recimo 3 za 3😂😂

  • Bata

    29. oktobar 2018 | 10:16

    Došao u Radnički Kragujevac isterao igrače koji su ginuli za klub i uveli Radnicki u Prvu ligu i sa sobom doveo iz Nove Pazove 9 ,,svojih ,, igraca i sad posle loših rezultata u Kragujevcu pobegao u Macvu iz Šapca,brzo napreduje kao trener,nema šta !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA