≫ 

Šta je Milojević rekao o Kafuu, a šta o povređenim igračima: Dobre i loše vesti za navijače Zvezde (VIDEO)

Trener crveno-belih potvrdio je da je Ričmond Boaći izgubljen za narednih nekoliko mečeva, ali i da se Marko Marin i Milan Rodić vraćaju u pun trenažni proces

  • 4

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je na konferenciji pred utakmicu protiv Bačke da je to ekipa koja bez obzira na to da li igra kod kuće ili na strani ima svoj pečat igre. Napomenuo je da su se Marin i Rodić vratili u pun trenažni proces, a da na Boaćija ne može neko vreme da računa, kao i da će neke igrače da odmori.

- Očekuje nas meč protiv Bačke, koja je dobra ekipa, koja igrala kod kuće ili na strani, pokušava da igra fudbal i ima neki svoj pečat. Mislim da zaslužuju da imaju i neki bod više na osnovu onoga što su pokazali i što sam video iz dosadašnjeg dela prvenstva.

- Ono što je dobro, to je da je Marin sanirao povredu i trenira u punom ritmu, kao i Rodić. Sa druge strane imamo povredu Boaćija i sigurno nećemo moći da računamo na njega. Babić ima zdravstveni problem takođe. Videću da nekim igračima koji su imali veliko opterećenje i igrali su u kontinuitetu, da im damo predah. Među njima je i Branko Jovičić.

- Najbolji drug mi je sada doktor Purić, pravimo strategiju, ali moja filozofija je da je zdravstveno stanje igrača broj jedan, bez obzira na to kakav je meč u pitanju - rekao je Milojević.

Vladan Milojević; Foto: crvenazvezdafk

Novinari su Milojeviću rekli da mu je meč u Šapcu protiv Mačve bio 50. na klupi Zvezde u prvenstvu.

- Meni je svaka utakmica na klupi Zvezde velika čast i radostan sam što sam trener ovako velikog kluba i što treniram ovako divne momke. Bez obzira na sve, drago mi je da bez obzira na statistiku, gledam svaku utakmicu unapred i radujem se svakoj utakmici na klupi, pa dokle doguram.

Milojevića su novinari pitali koliko je teško da sačuva ekipu od povreda u ovako teškom ritmu utakmice.

- Da je teško, teško je. Imali smo sličnu situaciju i prošle godine, to je to iskustvo koje kada igrate velike utakmice, morate da se suočavate u realnom vremenu sa takvim stvarima i ono što smo negde prošle godine promašili, sada se trudimo da ispravimo ove godine. Jako sam srećan zbog toga. Ne razmišljamo mi na takav način, ukalupljeni smo i guramo - rekao je Milojević.

Trenera Zvezde raduje što se Vujadin Savić vratio na teren posle pauze zbog povrede, a o Kafuu je rekao da se prilagođava i radi.

- Vujadin je bio povređen, odigrao je korektno utakmicu, posle dužeg vremena je bio 90 minuta na terenu. Kafu se prilagođava i radi, ovoga puta ću reći javno, kada već pominjete. Ima igrača koji su izneli veliki teret, pomenuću Milića, dete za svaku pohvalu, koji je izneo veliki teret prošle sezone, a sada čeka svoju šansu i pravi je primer - zaključio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. oktobar 2018 | 15:10

    Pavkov ce da explodira

  • Fk cz

    30. oktobar 2018 | 15:41

    Nekako imam utisak da su porazi od PSŽ i Liverpula poremetili dosta toga u zvezdi...ipak je to bilo surovo otrežnjenje hteli mi, zvezdaši, da priznamo ili ne...preveliki je broj igrača tu, neki su neopravdano ispali iz kombinacije neki neopravdano i naprečac ubačeni u mašinu...u super ligi se gura napred pristojno ali u LŠ...videli smo da ne detaljišem...sada se nešto prestrojava, kombinuje, ima tu i uticaja i ono što će se dešavati u prelaznom roku itd...ipak su napravljene greške „u koracima“, ali dobro, niko nije nepogrešiv...nadam se da će sve što se dešavalo ove jeseni biti dobra lekcija i da će zvezda biti od januara mnogo kompaktnija, bolja i kvalitetnija...

  • duci

    30. oktobar 2018 | 20:09

    Ja se nisam otreznio zato sto nisam vise ni ocekivao ustvari cak su me i iznenadili uzeli su bod i dali gol samo neko ko je totalno slep moze vise da ocekuje mi smo tri svetlosne godine za ovim ekipama u nasoj grupi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA