Opljačkan Ćiro Blažević: Ukrali mu gomilu novca, prsten od 90.000 evra i pištolj Tuđmanovog ministra!

Nekadašnji selektor Hrvatske doživeo je neprijatnost jer su lopovi obili njegovu vikendicu nadomak Rijeke

  • 5

Hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević opljačkan je kada su lopovi provalili u njegovu vikendicu u Kraljevici, u blizini Rijeke, i odneli mu pozamašnu količinu novca i prsten od supruge vredan 100.000 franaka.

Provalnici su stručnjaku koji je sa Hrvatskom osvojio treće mesto na Mundijalu 1998. godine ukrali i pištolj, koji je dobio od Gojka Šušaka, pokojnog ministra odbrane Hrvatske u vreme rata u Jugoslaviji.

- Šteta je velika, razbili su sef i odneli novac. Uradio sam zapisnik sa policijom i rečeno mi je da ne iznosim detalje. Mislio sam da je Ćiro Blažević prijatelj svih Hrvata, ali sam se prevario - rekao je Blažević, a prenosi Večernji list.

On je dodao da su profesionalni lopovi obili vikendicu, ali da je uveren da će uskoro biti uhvaćeni.

Osamdesettrogodišnji Blažević poslednji put je vodio Zadar pre četiri godine, a tokom duge karijere radio je kao trener zagrebačkog Dinama, Grashopersa, Rijeke, Nanta, Prištine, PAOK-a, splitskog Hajduka, Šangaja, kao i selektor reprezentacija Švajcarske, Irana, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

VIDEO: Ćiro Blažević otkrio kako mu je golman Zvezde dao kovertu punu novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA