≫ 

Recko nije hteo pred novinare, njegov asistent poručio: Ovo nam je poslednji put da igramo u Surdulici! (VIDEO)

Nisu se strasti smirile kod Vranjanaca ni po završetku utakmice

  • 10

Burno je bilo u Surdulici na superligaškoj utakmici Radnika i Dinama iz Vranja, koju je, sem pobede domaćeg tima, obeležio i kratkotrajan prekid zbog povlačenja igrača Dinama sa terena po komandi trenera Dragana Antića.

On je bio revoltiran zbog penala dosuđenog u finišu poluvremena u korist Radnika, pa je naredio svom timu da se povuče u svlačionicu.

Ipak, gosti su se nedugo posle vratili, a Zlatanović pogodio sa "bele tačke" za 2:0, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Prvi trener gostiju se nije pojavio pred novinarima posle meča, umesto njega to je uradio njegov pomoćnik Radmilo Jovanović, koji je, između ostalog, poručio da Dinamo više neće igrati kao domaćin utakmice u Surdulici, gde inače igraju od početka prvenstva, jer njihov stadion ne ispunjava ni minimum suprligaških standarda.

- Čestitam Radniku na pobedi. Šta mogu da kažem? U prvom poluvremenu smo odigrali korektno dobro, imali smo u početku šansu, nismo dali gol, imali i drugu, ni nju nismo iskoristili, pa je stigla osveta. Drugi gol ne mogu da komentarišem (penal, prim. aut), dok ne pogledam snimak, i neću da dozvolim da me neko provocira i pita za sudijske odluke - kazao je vidno ljutiti Jovanović, pa poručio:

- Ali mogu slobodno da kažem da je ovo zadnja utakmica koju smo ovde odigrali! Hoću i da se osvrnem na drugo poluvreme. Mogu pod znacima navoda ovo da kažem, Radnik je mnogo dobro odigrao drugo poluvreme, a mi ništa nismo odigrali. Eto toliko od mene za sad.

Na pitanje novinara zbog čega je ekipa Dinama napustila teren, Jovanović je uzvratio kontrapitanjem:

- A ko me pita to? Ko ste vi? Zašto se ne predstavite?- uzvratio je, pa pošto je dobio odgovor, rekao:

- To ostaje kod mene, u meni ostaje. Nećete dobiti odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 777

    4. novembar 2018 | 09:08

    A kad igrate sklanjalice onda je sve u redu, tada se i Recko smeje kad izgubite 3 - 0 . A ovo baš boli, sad vidite kako je drugima...

  • %&%

    4. novembar 2018 | 10:47

    Korektnost mora da bude obostrana. Novinar treba da postavlja pitanja (ali ne da provicira)a trener ne bi trebalo da svako pitanje koje mu se ne sviđa smatra privokacijom.

  • DLZ

    4. novembar 2018 | 10:56

    Obican provincijalac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA