Gde je Nenad Lalatović? Trener Radničkog propustio drugi meč, navijači mu "spakovali" otkaz!

Neizvestan je status trenera Nišlija posle utakmice sa Bačkom

  • 9

Niški Radnički igra najbolju sezonu od osamostaljenja Srbije, ali ni to, kako stvari stoje, ne zadovoljava u potpunosti sve "struje" u taboru "Reala sa Nišave".

Ekipa Nenada Lalatovića savladala je u subotu Bačku kao gost rezultatom 2:0, učvrstila se na drugom mestu superligaške tabele, ali ostalo je da lebdi glavno pitanje i utisak sa meča u Vojvodini: gde je na klupi gostiju glavni trener?

Umesto Lalatovića, Radnički je vodio njegov pomoćnik Dragan Šarac, što se dešava već drugi put ove sezone.

Podsetimo da Lalatovića nije bilo na klupi ekipe ni u povoju prvenstva kada je ekipa gostovala Zvezdi, navodno je tada zbog zdravstvenih razloga odsustvovao.

To je ovoga puta nateralo na reakciju najvatrenije pristalice kluba, popularne Meraklije, da se oglase i čak zatraže smenu trenera zbog neodgovornog ponašanja i izdaje, kako su naveli.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

"Igrači FK Radničkog iz Niša juče su bez trenera Nenada Lalatovića uspeli da pobede OFK Bačku sa 2:0 i nastave niz pobeda. Navijači fudbalskog kluba Radničkog iz Niša - Meraklije, smatraju da je trener Nenad Lalatović izdao Radniči i Nišlije, s obzirom da se više puta nije pojavljivao na fudbalskim utakmicama".

- Tražićemo da Uprava razmatra dalju saradnju sa njim. FK Radničkom trebaju profesionalci, a ne još jedan neodgovoran trener. Planiramo nastavak sezone sa drugim čovekom na mestu šefa struke.

U istom tekstu se navodi da je Lalatović tokom karijere vodio više klubova u Superligi i uglavnom beležio dobre rezultate. Ono sa čim je najviše imao problema u karijeri jeste disciplina koja će ga najverovatnije i sada koštati posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qrta

    4. novembar 2018 | 14:44

    Lalatović, takav kakav je, doveo Radnički na drugo mesto i sad mu treba dati otkaz?! Tipično Srpski način zahvalnosti.

  • Prle

    4. novembar 2018 | 13:29

    Verovatno nece da mu mafijasi i menadzeri sastavljaju tim a u ovoj zemlji ih ima na pretek ..

  • nibrS

    4. novembar 2018 | 13:44

    Jel' njemu neko javio da nisu protiv Zvezde igrali i da je trebao voditi ekipu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA