ZVANIČNO: Flojd Mejveder objavio ime svog narednog borca i zaprepastio svet! (VIDEO)

Da li je ovo samo zagrevanje za Habiba Nurmagomedova

  • 0

Flojd Mejveder je šokirao svet objavljivanjem svog narednog protivnika! Dosad neporaženi bokser, koji u karijeri ima skor od 50:0, odlučio je da se vrati u ring, svestan da može još mnogo da zaradi i da nema razloga da bude u penziji, kada može od jedne borbe da inkasira sto miliona dolara.

Posle UFC 229, pominjalo se da bi uskoro mogao u ring protiv Habiba Nurmagomedova, u novoj super-borbi, ali je shvatio da bi ulaskom u ring po pravilima MMA bio lak plen za Dagestanca.

Zato je Mejveder odlučio da prvo odradi uvod, tako što će se boriti u okviru japanske organizacije Rizin, i to uoči Nove godine, 31. decembra, protiv dosad neporaženog japanskog kikboksera, Tenšina Nasukave, koji u karijeri ima skor od 27:0.

- Organizacija Rizin radi sjajan posao. Ovo u Saitami je moj početak s njima, ali vjerujem i da nije kraj - rekao je Mejveder.

Još nije poznato kakva će biti pravila borbe, da li će se ona odvijati pod bokserskim pravilima, ili pod pravilima za kikboks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA