≫ 

Krstajić: Zvao bih Nastasića, ali je rekao da neće da igra za Srbiju dok sam ja selektor!

Pomenuo je selektor Orlova i Luku Milivojevića

  • 9

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kaže da nije zlopamtilo i sujeta i da, bez obzira na izjave Matije Nastasića i Luke Milivojevića, nema problem da ih ponovo pozove u nacionalni tim.

Podsetimo, Nastasić i Milivojević su poručili da ne žele da igraju za reprezentaciju dok je selektor Krstajić, na čijem se spisku ponovo nisu našli pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija.

- Žao mi zbog izjava Nastasića da ne želi da igra za Srbiju jer je dobar momak i igrač. To je njegov stav i bez obzira na izjave, na skeneru je i kad bude opet hteo da igra biće pozvan. Do tada je suludo pričati više o tome - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Za Milivojevića je takođe izjavio da nije otpisan.

Nastasić i MIlivojević Foto: fss.rs

- Posle prve izjave, gde sam licno prešao preko svega, pošto nisam sujetan, iznenadila me je nova izjava. Srbija mora da bude iznad svega. Nisam zlopamtilo, ali držim se onog što radim i svog stava. Ipak, i pored druge izjave, kad se zavrsi sve kako treba na kraju Lige nacija, opet nemam problem da u martu bude interesantan za reprezentaciju. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena - kaže on.

Srbija 17. novembra čeka Crnu Goru, a tri dana kasnije Litvaniju na kraju grupne faze Lige nacija. Spisak za pomenute mečeve možete pogledati OVDE.

Navijači se nadaju da bi, kao protiv Napolija, u Beogradu mogli da izvuku barem bod ako već ne pobedu. Iks se plaća kvotom 6,50. Pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionice za meč Crvena zvezda - Liverpul.

Oduševili su Napolitanci u Parizu, nadaju se da bi na San Paolu mogli do sva tri boda. Obećava uzbudljiv meč. Kvota da ćemo videti barem tri gola iznosi 1,75. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Napoli – Pari Sen Žermen.

I bez Lionela Mesija uspela je Barselona da savlada Inter sa 2:0. Veruje Blaugrana da bi sa Mesijem mogla da ponovi uspeh i u Milanu. Dvojka je vredna kvote 2,15. Pogledajte i ostale kvote za meč Inter – Barselona.

Ponizila je Borusija Atletiko pobedom od 4:0 u Dortmundu, Madriđani žele osvetu i favoriti su sa kvotom 1,95 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atletiko – Borusija.

Andrea Trinkijeri debituje pred Partizanovom publikom. Kvota da će je pozdraviti pobedom iznosi 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Trento.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    6. novembar 2018 | 13:54

    Niko i ne treba da igra dok si ti selektor. Da ukaljaju ime svoje. Doduse, tvoji du....sci su spremni.

  • Pravoslavac

    6. novembar 2018 | 14:15

    Podrska za Nastasicaa

  • SrbskiBek

    6. novembar 2018 | 13:01

    Muslin je smenjen jer nije igrao sms .!! Bar tako je receno !! Zasto sad ti ne bi otisao da bi igrao luka milivojevic i.nastasic !!??..oboje su bolji igraci nego sto si ti trener !!!! P.s..i povedi bambusa sa sobom.pa pravac partizan !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA