≫ 

Liverpul pred Zvezdu odradio trening u Zemunelu: Englezi imali specijalne zahteve, Klop tražio se upozna sa ljudima iz Partizana (FOTO) (VIDEO)

Vicešampion Evrope trenirao od 10 do 12 časova u Zemunelu, a od 18.55 minuta igra meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde (Arena Sport 1)

  • 19

Veliki klub – mali prohtevi. Valjda je to sasvim normalno u tradiciji Liverpula, koji je tokom današnjeg prepodneva odradio trening u sportskom centru Partizana, u Zemunu, što je Telegraf najavio još pre desetak dana.

Crno-beli su bili više nego ljubazni domaćini, ispoštovali svaki dogovor unapred pripremljen sa “redsima”, a i trener Jirgen Klop je uzvratio na gospodski način.

Nemac je u toj meri bio prijatno iznenađen uslovima u “Zemunelu” da je poželeo da se vidi i upozna sa čelnicima Partizana i izrazi im oduševljenje onim što je video, kao i zahvalnost na gostoprimstvu, iako je protokolom bilo predviđeno da nema nikakvog kontakta sa Liverpulovim ''stafom'' i igračima.

Naravno, pre svega toga, ispoštovan je dogovor, koji je klub sa “Enfild Rouda” u hodu dogovarao sa klubom iz Humske. Kao što znate, Englezi su zahtevali termin na jednom od terena od 10 do 12 časova i Partizan im je omogućio da treniraju na glavnom terenu, na kome Teleoptik igra svoje mečeve.

Foto: privatna arhiva

Postojali su još neki zahtevi, pa, na primer, u sportski centar danas u pomenutom terminu nije mogao niko sem zaposlenih i, naravno, selekcija koje imaju redovne obaveze. Postojao je spisak, tako da niko sa strane nije mogao da uđe.

Engleski klub nije tražio čak ni svlačionicu, niti vodu, ekipa je pripremljena došla pravo iz hotela. Međutim, kada je nemački stručnjak video kompleks crno-belih poželeo je sam da uđe i osmotri čime sve raspolaže. Tada je, mimo svih protokola, a upravo na inicijativu Klopa, i “palo” upoznavanje, koje je proteklo u prijatnom razgovoru, a razmenjeni su i neki pokloni, no – o tom- potom.

Utakmica počinje u 19:00 časova (prenos na Arenasport 1 od 18:55 i putem  KlikTV paketa).

Telegraf vam donosi nekoliko fotografija i video iz “Zemunela”, da vidite kako se finalista Lige šampiona i jedan od najvećih klubova na svetu pripremao za utakmicu sa Crvenom zvezdom u sportskom centru – Partizana.

Navijači se nadaju da bi, kao protiv Napolija, u Beogradu mogli da izvuku barem bod ako već ne pobedu. Iks se plaća kvotom 6,50. Pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionice za meč Crvena zvezda - Liverpul.

Oduševili su Napolitanci u Parizu, nadaju se da bi na San Paolu mogli do sva tri boda. Obećava uzbudljiv meč. Kvota da ćemo videti barem tri gola iznosi 1,75. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Napoli – Pari Sen Žermen.

I bez Lionela Mesija uspela je Barselona da savlada Inter sa 2:0. Veruje Blaugrana da bi sa Mesijem mogla da ponovi uspeh i u Milanu. Dvojka je vredna kvote 2,15. Pogledajte i ostale kvote za meč Inter – Barselona.

Ponizila je Borusija Atletiko pobedom od 4:0 u Dortmundu, Madriđani žele osvetu i favoriti su sa kvotom 1,95 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atletiko – Borusija.

Andrea Trinkijeri debituje pred Partizanovom publikom. Kvota da će je pozdraviti pobedom iznosi 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Trento.

Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva
Foto: privatna arhiva

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sile

    6. novembar 2018 | 13:35

    Klope, rasklopi ih veceras na proste cinioce pa da slavi sav normalan svet.

  • Piksi

    6. novembar 2018 | 13:50

    Bas lepo da nam i komsije upoznaju Liverpul i da osjete malo duh LS,dosadilo i njima vise surdulica,subotica,backa itd.

  • jovica

    6. novembar 2018 | 14:51

    Зашто национална телевизија не преноси утакмицу, зашто није откупила право преноса утакмице, шта да радимо ми који немамо арену спорт, да буљимо у плафон и чекамо вести.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA