≫ 

Da Zvezda danas proda Pavkova ne bi dobila sve pare od transfera! (FOTO)

Cena za visokog napadača je neumitno skočila, ali ma koliko da vredi sad, Zvezdi ide 70%

  • 8

Milan Pavkov je trenutno najveći fudbalski hit u Evropi i najtraženija ličnost na sajtu transfermarkt. Kako i ne bi kada je dao dva gola Liverpulu, pa mu je cena drastično skočila. Doduše, to još nije ažurirano na fudbalskim transfer sajtovima, ali će sigruno biti.

On je u Zvezdu došao iz niškog Radničkog u januaru 2017. godine i tada je Zvezda imala obavezu da plati Nišlijama 200.000 evra odmah i 100.000 evra kasnije. Međutim, u ugovoru je postojala i klauzula.

Radnički dobija 30 % od narednog transfera Milana Pavkova, što znači da ako igrač ode za 10 miliona evra, 3 miliona idu u Niš.

Foto: Telegraf

Podsetimo, svojevremeno je Zvezda imala i ugovor 50-50 sa Žigićem i njegovim menadžerom Ćalasanom.

Foto: fkradničkinis.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    7. novembar 2018 | 12:41

    Normalna stvar. Pavkov je u Radnickom napravio ime i bio prvi napadac iako je pozajmljen od Zvezde kasnije, a kod Zvezde je bio treca ili certvrta opcija iza nekih neznalica sa ogromnim platom. Sada neka daju procenat i neka pevaju uz to jer ih je covek uveo u LS i juce zaradio ogroman novac za klub.

  • Cure

    7. novembar 2018 | 12:39

    To je sa tim procentima kod nas normalnoo..Pa da nismo prodali Radonju komsijama bi jos bio zamrznut racun xexeee i ovako su na -13

  • НиколаНС

    7. novembar 2018 | 12:44

    Поштено

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA