Pavkov otkrio detalj iz prošlosti koji objašnjava zašto mu tako dobro idu šutevi iz daljine!

Napadač crveno-belih govorio za zvaničan sajt kluba

  • 0

U utorak veče je govorio ''vruće glave'', dok je još bio opijen slavljem koje je sam kreirao, a dan posle velike pobede nad Liverpulom fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov je ''otvorio dušu'' i govorio o nekim stvarima sa početka svoje karijere.

Svakako najbitnije je onaj deo u kom je Pavkov, tokom razgovora za zvanični sajt, pričao zbog čega ima tako dobre i precizne udarce sa distance.

Podsetimo, posle jednog je postavio konačnih 2:0 za crveno-bele.

- Počeo sam da igram fudbal kao zadnji vezni, sve dok nisam došao do omladinaca. Dobro sam se snalazio na toj poziciji, zato mi danas dobro idu šutevi sa distance. Mislim da upravo iz tog iskustva proističe moja sposobnost da postižem golove i nogom, a ne samo glavom, kao što bi mnogi zbog moje građe pomislili. Mislim da je to moja velika snaga. Sada se sve više i u medijima priča o tome da nogom igram pođednako dobro kao glavom. Samo mi je ostalo još levom nogom da dam gol - rekao je Pavkov.

Otkrio je gorostasni napadač i ko mu je bio idol u mladosti.

Pavkov na meču protiv Liverpula Foto: Marko Jovanović

- Uglavnom sam oduvek voleo da gledam igrače koji su slični meni po građi i po stilu igre, jer sam od njih mogao najviše da naučim. Kasnije sam uživao u igrama Zlatana Ibrahimovića, a kao dečak od naših igrača najviše sam voleo da gledam Nikolu Žigića.

Upravo u stilu Žigića naš napadač dao je drugi gol Liverpulu.

- Podseća mnogo na njegov gol protiv Rome i zato mi je još draži pošto mi je on bio uzor. Drago mi je što sam zvezdaše podsetio na veliku pobedu nad Romom.

A kao u neka prošla vremena, samo ovog puta sa imenom Milana Pavkova, čula se pesma „Skoči, daj gol glavom“.

- Nisam mogao da očekujem, ma čak ni da sanjam da ću to doživeti. Ni danas ne mogu da verujem da mi je cela Marakana pevala. Posle utakmice sam bio na severu, zaista neopisivo. Čarobno. Koliku energiju nam daju navjači se jasno videlo juče na terenu. Toliko sam uživao da sam posle gola samo stao i uživao u ambijentu koji su navijači napravili - jasan je bio Pavkov.

VIDEO! POGLEDAJTE GOLOVE PAVKOVA PROTIV LIVERPULA:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA