≫ 

Uticajni ESPN uvrstio trojicu fudbalera Zvezde u tim kola Lige šampiona!

Pored Pavkova, tu su još Savić i Borjan

  • 1

Uticajni američki medij ESPN uvrstio je čak trojicu fudbalera Crvene zvezde u tim 4. kola Lige šampiona!

U tekstu koji nosi naslov ''Kejn i Mata spasioci, dominacija Zvezde'', pomenuti medij bavio se analizom idealnih 11 među kojima su se našli Milan Borjan, Vujadin Savić i Milan Pavkov.

Borjana su opisali kao ''Kanađanina koji je bio neverovatan'' na meču sa Redsima.

- Da, imao je dobre intervencije u drugom poluvremenu, ali ono što je najimpresivnije jeste njegovo samopouzdanje u hvatanju, odbijanju i izbijanju svega što je išlo u njegovom pravcu. U nekoliko navrata je bio na ivici kaznenog prostora kako bi sprečio Liverpulove nalete. Odličnom igrom je potvrdio sjajno veče u srpskoj prestonici - stoji u tekstu.

Kod Savića su najpre pomenulid a je kapiten crveno-belih propustio prvi meč na Enfildu zbog povrede, a zatim su nastavili:

Idealna postava 4. kola LŠ po izboru ESPN Printskrin: ESPN

- Savić se vratio u utorak uveče i odigrao herojski, ulazi je u duele i pozdravljao se sa saigračima kada su napadi Liverpula u završnici odbijeni. Savić je ujedno osigurao kontrolu, staloženost i vođstvo poslednje četvorke koja je bila pod teškim pritiskom. Njegovo prisustvo je bilo inspirativno i bio je ključan faktor u, bez svake sumnje, najvećem iznenađenju ove sezone LŠ.

Naravno, za Pavkova su imali samo reči hvale.

- Kakav zadivljujući nastup Pavkova, koji je zapravo drugi izbor na poziciji napadača, koji je "izbušio" Liverpul. Njegov prvi, munjevit gol glavom nije dao Alisonu nikakve šanse, ali je "popravio" stanje nakon solo prodora kada su ga ostavili samog na sekundu. Pavkov je izgledao nezgrapno, ali je pokazao sjajnu kontrolu lopte na zemlji, stvarajući kontranapade sa nezaboravnim dodavanjima "iz prve" u drugom delu igre. On je jedan neočekivani, netipičan heroj, ali je to zaslužio i proslavio je sa domaćim navijačima nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. novembar 2018 | 22:07

    Da smo dobili laksu grupu lagano u 1/8 lige sampiona gde nam je i mesto! Sigurno smo medju 16 najboljih u Evropi,NAPRED ZVEZDO!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA