≫ 

Težak udarac za Partizan: Pantić obnovio povredu i čeka ga duža pauza, stradao i Zakarić

Pantiću protiv Radnika ponovo stradala zadnja loža, dok je Zakariću utvrđeno iščašenje ramena

  • 7
Foto: FK Partizan

Obnovljena povreda mišića zadnje lože, na minulom meču Partizana i Radnika (2:0), koštaće Danila Pantića nove dvonedeljne pauze. Fudbaler je na terenu izdržao samo 30 minuta posle čega je zatražio zamenu, pa je postalo jasno da će ovoga puta odsustvovanje sa terena biti duže.

Pantić je bio je rovit pred duel sa timom iz Surdulice, međutim kako trener Zoran Mirković već kuburi sa kadrom i brojem rotacija, odlučeno je da ipak proba da doprinese na terenu, ali se neslavno završilo.

Nije dugo izdržao Foto: MN Press

Vezista crno-belih je zadobio povredu zadnje lože još na Kup meču sa Zemunom, posle čega je kratko pauzirao, a sada ga iznova očekuju snimanje magnetnom rezonancom i terapije do povratka na teren.

To je uostalom i bio jedan od razloga dogovora igrača sa selektorom mlade reprezentacije Goranom Đorovićem, koji je izašao u susret i odlučio da ga odmori u akcijama “orlića” tokom novembra. Preciznije, u prijateljskim utakmicama sa Crnom Gorom i Makedonijom.

Partizan slavio i bez Pantića Foto: MN Press

Trener Zoran Mirković još duže – pune tri sedmice – neće moći da računa ni na Gorana Zakarića, koji je u četvrtak na treningu nezgodno pao i povredio rame.

Radi se o iščašenju zgloba ramena, koje je prouzrokovalo i rupturu ligamenata, zbog čega će fudbaler u naredne dve sedmice nositi “mitelu” (zaštita koja pridržava ruku), dok će u trećoj nedelji početi da radi sa saigračima i priprema za utakmice.

Zakarić je zbog pomenute povrede preskočioo duel sa Radnikom, a morao je da otkaže i poziv u selekciju Bosne i Hercegovine.

 Realu je ove sezone svako gostovanje problem. Sada ide na noge Selti, a kvota na dvojku je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Selta - Real Madrid.

 Srpski Ajntraht gazi sve redom. U goste mu danas dolazi Šalke, a kvota na keca je odlična - 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Šalke.

Pre dve-tri godine bio bi derbi, a sada... Monako je u rasulu, PSŽ praktično već obezbedio titulu. A kvota na dvojku uz bar četiri gola (2&4+) je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Monako - PSŽ

VIDEO - Gomeš zatresao gol Radniku

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA