Nekad je ovo bio derbi, sada je igra mačke i miša: PSŽ razmontirao Monako uz het-trik Kavanija (VIDEO)

Parižani imaju maksimalan učinak iz dosadašnjih 13 kola Lige 1

  • 8

Fudbaleri PSŽ-a nastavili su sa fantastičnim rezultatima u francuskom prvenstvu, gde imaju maksimalan učinak iz dosadašnjih 13 kola.

Novu ubedljivu pobedu ostvarili su protiv Monaka, gde su slavili sa 4:0, uz het-trik Edinsona Kavanija. On je postigao prva tri gola i skoro svi su bili slični, tako što ga je neko od saigrača proigrao pred golom kao "na tacni", a na Urugvajcu je bilo samo da plasira loptu u mrežu, što njemu nije bilo teško.

Konačan rezultat postavio je Nejmar u 64. minutu, kada je najpre izborio penal, a zatim ga i iskoristio i stavio tačku na nekada veliki derbi francuske, a danas pravu igru mačke i miša. Monako je uz Gengam najgori tim lige i deli mesto na začelju sa 7 bodova, dok je PSŽ ubedljivo prvi.

PSŽ je tako u dobrom raspoloženju otišao na reprezentativnu pauzu, posle koje ga čekaju odlučujuće bitke u Ligi šampiona, a to je pre svega duel protiv Liverpula, gde će verovatno biti i odličeno ko od ova dva tima proći u narednu fazu takmičenja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovic

    11. novembar 2018 | 23:31

    Pada psz na marakani

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. novembar 2018 | 23:28

    Подесећа на нешто што се и овде звало дербијем. Сада је разлика у бодовима већ велика, а прошли, тзв дерби је протекао у чињеници да је то била утакмица у којој једино није било допинг контроле...они играли са 200%,разуме се зашто, а ми опуштено...

  • lemi

    11. novembar 2018 | 23:31

    jel ovi treba da dodju u BGD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA