≫ 

Vuletić odgovorio Terziću: Češeš se gde te svrbi, šta ako Tuhelu damo dres sa brojem 6?

- Direktor Zvezde i Njegoš imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola - navodi potpredsednik Partizana

  • 44

Vladimir Vuletić (levo) i Zvezdan Terzić (desno), ponovo su zaratili kroz izjave u medijima; Foto: MN Press

Zbog činjenice da su treneru Liverpula kao poklon uručili dres sa brojem četiri, čelnici Partizana našli su se na udaru direktora Crvene zvezde – Zvezdana Terzića, koji ih je optužio da su zlurado aludirali na ubedljiv poraz crveno-belih, u prvom meču Lige šampiona sa pomenutim engleskim klubom, kao i da nisu dostojni funkcija koje obavljaju.

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Humske, a upriličio ga je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, objašnjavajući zašto je nemački stručnjak darivan dresom baš sa tim brojem na poleđini, ali i kakve su dodirne tačke Terzića i Petra Petrovića Njegoša, koga je citirao u pomenutom intervjuu.

Rukovodstvo Partizana uručuje Klopu dres sa brojem 4; Foto: partizan.rs

- U svojoj taštini oholosti, čovek, za kojeg 20 dana nismo čuli ništa o poslednja dva rezultata kluba koji predvodi, sada imputira Partizanovim čelnicima nekakvu nezrelost i objašnjava da je dres sa brojem četiri, poklonjen kao znak pažnje Jirgenu Klopu, nekakva aluzija na broj primljenih golova Zvezde u Liverpulu. Kao mali prilog njegovoj "doktorskoj disertaciji", sklon sam da ga podsetim da je Klop najveći deo svoje igračke karijere nosio upravo broj četiri na dresu.

Jirgen Klop (desno) sa brojem četiri na dresu tokom igračke karijere; Foto: Guliver/Elisenda Roig/Bongarts/Getty Images

- Ovaj je trener pokazao izuzetno poštovanje prema Srbiji noseći na reveru znak Natalijine ramonde i Albanske spomenice, u znak sećanja na veliki trijumf Srbije nad njegovom zemljom u Velikom ratu. To poštovanje ovom njegovom gestu, naše crveno-belo navijačko aerodromsko osoblje nije uzvratilo istom merom a ostaje prava misterija kojim je deduktivnim metodom uvazeni "doktor” tumačio simboliku broja četiri, izuzev po onoj narodnoj da “se svako čese tamo gde ga svrbi” - kaže Vladimir Vuletić za Telegraf.

Čelnik crno-belih se upitao kako će Terzić da protumači eventualan susret i poklon treneru Pari Sen Žermena Tomasu Tuhelu, koji je tokom karijere najčešće nosio broj – šest.

Ako poseti Humsku pre duela protiv Zvezde, Tuhel će možda dobiti dres sa brojem šest od crno-belih; Foto: Guliver/Francesco Pecoraro/Getty Images

- Po toj njegovoj neupitnoj logici, kada bi u goste Partizanu došao sadasnji trener Pari Sen Žermena - Tomas Tuhel, i dobio na poklon dres sa brojem 6, postavlja se pitanje kakva bi tada bila doktorova asocijacija, uprkos činjenici da je Tuhel tokom svoje igracke karijere u Štutgerter Kikersu i Ulmu najčesce nosio bas broj 6 na dresu.

Nije on propustio ni da parafrazira Njegoša govoreci kako to “biva što biti ne može”.

- Njegoš i direktor Zvezde imaju samo jednu zajedničku odrednicu: Crnu Goru. Prvi je bio njen vladika i gospodar a drugi begunac na njenoj teritoriji u vreme istrage Interpola – zaključuje Vladimir Vuletić.

VIDEO: Grobari isprozivali upravu Partizana

VIDEO: Telegraf u kući Milana Pavkova, gde vozi traktor i hrani stoku

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    12. novembar 2018 | 21:01

    Zivio ti nama,pokloni slobodno i Tuhelu dres sa sesticom i prenesi svoj maler i na njih bit cemo ti zahvalni,sto godina ti nama vodio Partizan sa komplet upravom 😂😂🎺

  • ikac

    12. novembar 2018 | 21:06

    FK Delimo Dresove, Boze, na sta je spao Partizan...

  • mijajlo

    12. novembar 2018 | 21:17

    Da li je stvarno ovaj čovek pravnik??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA