≫ 

Hteo je samo da mu odseče penis, ali je onda pogledao u telefon i prerezao mu grlo: Novi detalji brutalnog ubistva fudbalera (FOTO)

Istraga iz dana u dan donosi neke nove detalje

  • 1

Slučaj brutalno ubijenog fudbalera Danijela Koree i dalje je jedna od glavnih tema u Brazilu!

Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve obrazložio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu, a španska Marka je nedavno došla do novih detalja.

Detalja koji uključuju trojicu svedoka koji su imali usaglašenu priču, a iz koje se vidi da Brites najpre nije hteo da ubije Koreu.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Njegovu priču potvrdila je i ćerka Alana posle čijeg rođendana se sve i dogodilo, dok je jedan od svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije bila ideja. Najpre je samo hteod a mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije svoje supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Korea u krevetu sa majkom slavljenice Foto: Daniel Correa Freitas

Brites je posle ubistva tražio od prijatelja da mu pomognu u rešavanju tela, ali su oni to navodno odbili. Zatim je sam otišao i bacio tel u napušten deo grada gde su isto i pronašli.

Što se tiče fotografija koje su i ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile nakon što je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome.

A na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge. Kao i poruka do koje je policija došla, a na kojoj je pisalo: Želim da pojedem majku slavljenice!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA