≫ 

Šta je prava istina? Da li su saigrači stvarno protiv Matića ili je Srbin na udaru zbog patriotizma?

Vest koju je objavio ''Times'' definitivno nije prošla neopaženo

  • 11

Taman što se ''buka'' oko nenošenja cveta maka stišala, vezista Mančester junajteda Nemanja Matić se ponovo našao na udaru engleske javnosti! Ovoga puta lista ''Times'' čije tvrdnje su svi stali preneli!

A ona glasi da je svlačionica zbog srpskog reprezentativca ustala protiv menaždera Žozea Murinja. Razlog - činjenica da Matić ima neograničen limit i uživa veliko poverenje kod Portugalca.

Čak i kada ne igra dobro, a upravo je njegova loša partija protiv Mančester Sitija navodno bila ''kap koja je prelila čašu.''

''Times'' navodi da nezadovoljstvo traje već nekoliko nedelja, a da se situacija samo pogoršala kada je Matić, kod trećeg gola Sitija, lako pustio Gundogana da mu prođe iza leđa i postigne gol.

Pomenuti list ne navodi imena igrača, ali iznosi prilično nezgodne optužbe na račun Matića i Murinja.Ti igrači navodno traže da se Srbin preseli na klupu zbog loših partija.

Matić na meču protiv Sitija Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo, saznanja iz svlačionice samo ima ''Times'' koji je i citiran u svim tekstovima na ovu temu. S druge strane, pojedini fudbalski analitičari su analizirali igru Nemanje Matića.

U jednom od tekstova se navodi da je Matić ''jedan od neobičnih igrača čiji 'magareći posao' na sredini terena nikao ne bi trebalo da bude zanemaren.''

Istina je da Matić generalno ima slabiju statistiku nego prethodne sezone, ali nikako ne bi trebalo zaboraviti da je imao tu operaciju pred početak sezone.

Takođe, nije isključeno da je Matić na udaru javnosti baš zbog tog nenošenja cveta maka u pojedinim utakmicama. Podsetimo, srpsdki vezista je odbio da nosi cvet u u čast povede britanske vojske u Prvom svetskom ratu. Ali i cvet koji je istovremeno simbolizuje stradanje NATO vojnika.

Matić nije dao da mu na dresu stoji cvet maka Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Istih onih koji su 1999. godine bombardovali Srbiju i o čemu je Matić sam govorio kada je objašnjavao zašto pomenuti cvet ne želi na dresu.

Tada se našao na udaru javnosti i pojedinih navijača, ali ima i onih koji na društvenim mrežama i po komentarima na tekstovima tvrde da je Matić na udaru upravo zbog svog patriotizma.

Šta je istina? Vreme će pokazati...

VIDEO: Da li je Nemanja trebalo da nosi simbol srpskih žrtava u Velikom ratu?

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lik

    13. novembar 2018 | 22:09

    Ma konih ...., ako im ne valjsa ajde u italiju njemacku spaninu ... za tebe su vrata otvorena u svakoj ligi!

  • Istina

    13. novembar 2018 | 22:04

    Istina je da im Matic ubo "prst u oko" rekavši ono što misli svaki stanovnik Srbije i još 5-6 miliona istih u dijaspori. I nije samo to - kada je rekao posebno je značajno ! Zašto? Zato što je podsetio "dendije" kako su nas prijatelji iz dva Svetska rata protivpravno, protivzakonito,protivprirodno i protiv svih normi demokratije "ravnali" sedamdeset i kusur dana, pobili nejač, srušili sve što je iole imalo neku vrednost i unazadilo za nekoliko vekova. Zato što je jasno i snazno povukao crtu i nazvao istinom ono što je ISTINA koju britanci i ostali zele da sakriju. Njihovu isginu videli amo u Parizu!

  • Vuk Gorski

    13. novembar 2018 | 21:22

    Samo zato što je Srbin ispada kriv,Za vreme dok je Matara bio povredjen Mancester pucao po svim šavovima,smestaju mu zbog cveta.Napred Mazaro mozeš da igras gde god hoces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA