≫ 

Evropski velikan želi Milana Pavkova? Hoće li Zvezda ostati bez napadača već u januaru?

Crveno-beli možda uskoro dobiju ponudu sa San Sira

  • 33
FK Crvena zvezda, Fk LIverpul, Milan Pavkov Foto: Tanjug/AP

Milan Pavkov se nalazi na meti Milana! Ova vest objaviće u sredu ujutru italijanski list ''Tutosport'' koji se bavio analizom napadača Crvene zvezde, strelca dva gola protiv Liverpula.

U toj analizi pomogao im je novinar SOS kanala Nebojša Petrović koji je na svom Tviter profilu i najavio vest da Pavkova prate Rosoneri.

Napadač ugovor sa Zvezdom ima do 2019. godine, iako je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić rekao da je Pavkov na Marakani sigurno do 2020. i da će mu pojačati postojeća primanja.

Međutim, ta poslednja godina je opciona što je u intervjuu za Telegraf otkrio sam Pavkov.

- Ja imam neku opciju u ugovoru gde klub odlučuje o daljem ishodu, nisam razmišljao sada o tome, meni je zadatak da izvršavam obaveze. Imam ugovor do kraja leta 2019, sa tom opcijom produžetka. Ne gledam previše u budućnost, ne možemo nikada da znamo šta će se sutra desiti, sada sam fokusiran na trenutno stanje. Imam menadžera koji vodi računa o svemu tome, rešava me pritiska potpuno kada je u pitanju razgovaranje sa drugima i pregovaranje. Uvek se dogovorimo i nađemo kompromis - jasan je bio Pavkov.

U slučaju da crveno-beli prodaju Pavkova Milanu ili bilo kom drugom klubu, određeni deo novca će ići i na račun Radničkog iz Niša.

Krstajić o Pavkovu: Ne možeš da daš dva gola Liverpulu i odmah u reprezentaciju

VIDEO: Pavkov nas je dočekao u svom rodnom mestu i priznao kako se osećao posle golova

Ovi golovi su proslavili Pavkova: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    14. novembar 2018 | 00:01

    Sad se Terza hvali njime a da se nisu povredili drugi napadaci Pavkov ne bi video teren protiv Liverpula. Doveli ga da bude treca izmena i sad govore "eto vidite kako smo pametni"

  • cz

    13. novembar 2018 | 23:32

    Moze za 20 milki,kad je mamic onu boraniju uvaljivao za te pare moze i pavkov da ode zasluzeno!imaju kinezi para sica je to za njih

  • kako bilo

    13. novembar 2018 | 23:37

    Ako ode,proce kao i radonjic...treba on jos da se pokaze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA