Binić dobio izveštaj sa meča Proleter - Radnički: Sve je bilo čisto u Novom Sadu!

Delegat nije zabeležio nikakve dodatne primedbe

  • 25

Dragiša Binić, član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja, dobio je izveštaj delegata meča Proleter - Radnički Niš! Meča koji je izazvao veliku buru zbog načina na koji je završen.

Podsetimo, Proleter je vodio na poluvremenu i Radnički je za samo tri minuta u nastavku izjednačio. Najpre iz penala koji je napravio Lambulić, a zatim i autogolom istog igrača.

Dovoljno da se baci senka na regularnost utakmice, pogotovo što je publika razočarnaa napustila stadion Karađorđe 20 minuta pre kraja.

Kladioničarski rečeno - meč je završen ''iz 1 u 2'', a bilo kakva igra na njega je blokirana u svim kladionicama u Srbiji nekoliko sati pre početka.

Međutim, sudeći po izveštaju delegata Vuka Blečića, na Karađorđu ništa nije bilo sumnjivo.

- Meni ništa, što bi vama bilo zanimljivo, nije stiglo iz Novog Sada, izuzev izveštaja delegata i učesnika utakmice. Uobičajenog, dakle, bez primedbi - rekao je Binić za Sportski žurnal.

Podsetimo, u utorak popodne se pojavila i informacija da je Etička komisija FSS pokrenula postupak posle izveštaja UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    13. novembar 2018 | 23:58

    Pa zar nismo apsolvirali vec da svako prvensvo kad Partizani nisu prvi nije regularno. Cim oni otmu prvo mesto prvensvo automatski postaje regularno

  • buki

    14. novembar 2018 | 10:09

    Kakav obraz ovi ljudi imaju? Treba smoci snage i izaci u javnost i ovo izgovoriti!

  • Ccc

    14. novembar 2018 | 06:35

    Nez kako ga nije sramota, al ima boga polako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA