≫ 

Navijači Fulama osuli paljbu po svom gazdi zbog otkaza Jokanoviću: Sramota je šta ste uradili Slaviši!

Srpski trener dobio je veliku podršku pristalica kluba iz Londona posle otkaza koji mu je uručen

  • 3

Iako se poslednjih nedelja najavljivalo da bi Slaviša Jokanović mogao da dobije otkaz u Fulamu, navijači londonskog kluba ostali su šokirani kada su na Tviteru saznali da je od srede njihov novi trener Klaudio Ranijeri.

Fulam je na svom profilu na Tviteru objavio informaciju da je predsednik kluba Šaid Kan obelodanio da je klub postavio Klaudija Ranijerija za trenera umesto Slaviše Jokanovića.

 

Navijači su zgroženi zbog otkaza za Jokanovića, kao i načinom na koji je to urađeno. Ujedno, na Tviteru, na istoj toj objavi je veliki broj komentara podrške i zahvalnosti za Jokanovića.

Navijači ga smatraju najboljim trenerom Fulama u poslednjih 10 godina, takođe ističu da im je podario sezonu najboljeg fudbala, kada je uveo klub iz donjeg doma Čempionšipa u Premijer ligu i smatraju da je sramotno što se klub na ovaj način poneo prema njemu.

- Bilo da ste želeli da ode ili ne, Jokanović će ući u našu istoriju. Uradio je odličan posao, od kandidata za ispadanje u treći rang, do glavnog kandidata za ulazak u Premijer ligu. Svi mi u Fulamu smo vam zahvalni za sve što ste uradili.

- Nedostajaće mi Slav.

- Hvala na svemu Jokanoviću. Jedan od najboljih menadžera Fulama ikada, otići će negde i biće veoma uspešan.

- Kakvo nepoštovanje da uradite to na ovakav način, posle svega što je Slav uradio.

- Sramotna odluka. Jokanović je odličan menadžer, koji je imao teške trenutke. Zaslužio je priliku da preokrene stvari.

- Ponižen sam. Jokanović je najbolja stvar koja se dogodila u Fulamu godinama.

- Nema poštovanja prema najboljem menadžeru kojeg smo imali u poslednjih 10 godina. Veoma loše učinjeno.

 

 

 

 

 

 

 

>>> Partizan je napravio iznenađenje savladavši Zenit u Beogradu, a sada ga čeka gostovanje istom rivalu željnom osvete. Kvota na Ruse je 1,15, a na crno-bele čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zenit - Partizan.

>>> Duel za prvo mesto u Pioniru. I Zvezda i Monako imaju skor 4-2, i ko večeras pobedi, imaće ogromne šanse da nastavi takmičenje s prve pozicije. Kvota da će Zvezda slaviti s više od 6,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Monako.

VIDEO: Krstajić o Pavkovu: Ne možeš da daš dva gola Liverpulu i odmah u reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA