≫ 

Procurili istorijski dresovi Barse i Intera za narednu sezonu: Mesi će "nositi" Ronaldinja, Pujola, Gvardiolu, Rivalda... (FOTO)

Dva velikana će naredne sezone imati istorijsku opremu

  • 5

Barselona i Inter su ove sezone u Ligi šampiona dva puta odmerili snage, ali nismo imali priliku da obe ekipe gledamo u njihovim tradicionalnim dresovima na tim duelima. Inter je na Nou Kampu nosio svoju rezervnu sivu garnituru, dok je Barsa na Meaci imala dres roze boje.

Da se njihov susret ponovi i u narednoj sezoni, gde će obe ekipe imati revolucionarne nove dresove, to bi moglo da izgleda kao u montaži sa početka teksta.

Naime, Barselona naredne sezone slavi 20 godina od partnerstva sa Najkijem, a tim povodom urađen je spektakularni prvi dres, koji će biti miks dresova iz poslednjih 20 sezona Katalonaca.

Tako će Mesi i drugari na dresu za sezonu 19/20 imati delove dresova iz ere Ronaldinja, Pujola, Gvardiole, Rivalda...

Dres Barse za narednu sezonu biće misk 20 različitih dresova; Printskrin: Twitter.com/@FourFourTweet

Ali to nije sve što se tiče revolucije u svetu fudbalskih dresova, pošto će od naredne sezone još jedan velikan uvesti istorijsku odluku kada je u pitanju oprema koju nosi.

Naime, Inter će imati kose pruge na dresovima od naredne sezone, a njihov dres je procurio na sajtu koji se specijalizovano bavi dresovima footyheadlines.com.

Inter će imati kose crno-plave pruge naredne sezone; Foto: footyheadlines.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA