≫ 

Matić održao predavanje srpskim studentima i izazvao ovacije: Svaki put kad su me terali, vraćao sam se jači! (VIDEO)

Lep gest Matića

  • 2

Fudbalski reprezentativac Nemanja Matić održao je predavanje novosadskim studentima, koji su ispunili amfiteatar do poslednjeg mesta.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući fudbalera Mančester junajteda, koji je izazvao veliku pažnju javnosti odlukom da ne nosi cvet maka na mečevima Premijer lige.

Matić je uz to bio gost Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, a sala je bila mala da primi sve koji su želeli da čuju savete i detalje iz bogate karijere proslavljenog reprezentativca, koji je prevalio dug put od trnja do zvezda.

Nemanja se zahvalio na srdačnom prijemu i rekao da je Novom Sadu posebno privržen, a novosadskom gradonačelniku poklonio je dres.

- Fudbal mi je bio na prvom mestu, moji roditelji to baš i nisu prihvatali, majka je želela da završim prvo ozbiljniju školu, ali jednostavno, takvo je okruženje bilo, otac je bio fudbaler, stric... Od starta sam sebe video u fudbalu, do 12. godine sam se igrao fudbala, nisam mislio da sam neki profesionalac, jednostavno sam se igrao. Kao i danas, zadovoljstvo je, ali na drugi način, dečački - rekao je Matić, koji je poručio još "da se vraćao jači svaki put kad su ga oterali", što je zauzelo naslovnu stranu Sportskog žurnala za sredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    15. novembar 2018 | 00:05

    Gospodin covek

  • Дејан

    15. novembar 2018 | 00:36

    Сјајан фудбалер и још већи патриота! О његовом патриотизму би многи наши политичари на власти могли да уче

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA