≫ 

Ronaldo delio savete golmanu pred penal Iguaina, sad ga čeka lekcija: Šćešnji pokazao Kristijanu kako se izvode slobodnjaci! (VIDEO)

Ima i Vojčeh top u desnici

  • 0

Golman Juventusa Vojčeh Ščešnji heroj je pobede nad Milanom sa 2:0, pošto je odbranio penal Iguainu pri 1:0, a tada je imao savete Kristijana Ronalda.

Portugalac je šaputao Poljaku da je najbolje da se odmah baci jer Gonzalo ima razoran udarac i čekanje može biti kobno, što je Vojčeh prihvatio, a zatim je sve objasnio.

Foto: instagram.com

- Gonzalo i ja se mnogo dobro poznajemo, znam kako volida izvodi penale žestoko i nisko, imao sam sreće da je sve išlo dobro. Ronaldo mi je rekao da poranim sa bacanjem, ali ja sam to već znao... Dali smo gol rano, spustili tempo, kontrolisali meč, uradili sve što smo hteli - poručio je Šćešnji, koji je potom imao idealnu priliku da uzvrati Ronaldu.

Na treningu reprezentacije Poljske, pokazao je da ima razoran udarac i da može efektno da izvede slobodne udarce, pa je ponudio pomoć Portugalcu.

- Hvala ti Kristijano na pomoći pri penalu protiv Milana. Biću srećan da ti vratim uslugu sa nekim savetima za slobodne udarce!

VIDEO: Da li bi ste pojeli Ronaldovu picu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA