≫ 

Maradona ide kod Murinja da uči trenerski posao

Argentinac trenutno predvodi meksičkog drugoligaša Dorados

  • 2

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona, prema mnogim mišljenjima najbolji ikad, izjavio je da je menadžer Mančester Junajted bez premca među trenerima i da planira da poseti Old Traford i nauči nešto od njega. Maradona je radio kao trener u Emiratima, pre toga je bio selektor Argentine, a trenutno predvodi meksičkog drugoligaša Dorados.

- Kao trener moram još mnogo da naučim i mislim da ću otići kod Murinja u Mančester i pitati ga mnogo toga - rekao je Maradona.

On smatra da je Pepu Gvardiolu u Sitiju mnogo lakše jer "može da dovede koga hoće".

- Tako je tika-taka lakša, ali nije on izmislio taj stil. On je samo iskoristio zalet koji je dobio od Johana Krojfa - poručio je Maradona.

Na gostovanju u Španiji Hrvati su doživeli debakl (0:6) i sada na domaćem terenu traže osvetu. Kvota na keca je 3,70, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Španija.

Svojevrsna uvertira za subotnji okršaj u Ligi nacija je prijateljski duel mladih selekcija Srbije i Crne Gore (13.00). Kvota na Srbiju je 1,60, a na Crnu Goru 5,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih reprezentacija Srbije i Crne Gore.

Pošto je dobio FIFA nagradu za najboljg igrača, Luka Modrić je favorit i za osvajanje Zlatne lopte s kvotom 1,60. Ako verujete da će nagrada pripasti Ronaldu, kvota je 5,00, dok je na Mesija čak 25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača Zlatne lopte.

(Telegraf.rs/tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA