≫ 

Pavkov letos nuđen za 500.000 evra, ali su ga klubovi odbili: Menadžer otkrio koliko sada košta napadač Zvezde!

Junak Zvezdine pobede nad Liverpulom umalo letos nije završio u Švedskoj

  • 15

Ime napadača Crvene zvezde Milana Pavkova se ovih dana pominje i u Švedskog! Ali ne toliko zbog dva gola koje je dao Liverpulu, koliko zbog ''propusta'' Geteborga da ga dovede za pola miliona evra.

Portal ''expressen'' donosi priču sa Darijom Slomićem koji sarađuje sa agentom gorostasnog napadača, a koji je otkrio šta se letos događalo:

- Ponudili smo ga ovog leta Geteborgu i drugim švedskim klubovima. Troškovi transfera bi najviše iznosili pet miliona kruna (to je blizu 500.000 evra). Međutim, čini mi se da nisu bili sigurni u njegov kvalitet. Umesto da ga imaju za te pare, tržišna vrednost Pavkova sada iznosi 4.5 milona evra - rekao je Slomić.

Slomić je uticajni hrvatski meandžer koji ove jeseni umalo nije doveo Svena Jorana Eriksona u Hajduk, a priznao je da je Pavkov bio ponuđen i poljskom Lehu.

O mogoćnosti da angažuje napadača Zvezde govorio je i trener Geteborga Poja Asbagi.

Pavkov ispred svoje kuće u Begeču Foto: Nikola Tomić

- Njegovo ime mi nikada nije bilo prezentovano, ali sudeći po ceni koja se pominje verovatno je sve stalo u ranoj fazi zbog toga što je to prevelik novac za nas - rekao je Asbagi.

Podsetimo, Pavkov se tokom leta dovodio u vezu sa pojedinim klubovima iz Turske. Čak je i Kadiz nudio 800.000 evra za njega, činilo se da će otići, ali je ipak ostao na Marakani.

Nedavno je dao i intervju za Telegraf gde je govorio o svojoj karijeri i ponudama koje je imao. A kada smo već kod ponuda, vredi pomenuti da je Pavkov interesantan Milanu.

VIDEO: Krstajić o Pavkovu: Ne možeš da daš dva gola Liverpulu i odmah u reprezentaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    15. novembar 2018 | 16:32

    Nije Pavkov postao poznat posle utakmice sa Liverpulom. Ljudi pa on je vec nekoliko godina jedan od najboljih napadaca u Jelen super ligi. Gledao sam ga jos dok je igrao u Radnickom, jos tad se izdvajao i prosle sezone najbolji je bio napadac sa najvise postignutih golova! Setite se Salzburga i promene toka utakmice posle njegovog ulaska....Liverpul je samo kontinuirani nastavak njegovih igara...i ko ga kupi ...profitirace!

  • UŠATI i mali partizai

    15. novembar 2018 | 15:30

    Lepo kaže ovaj iz Geteborga da mu nije poznato njegovo ime...bila je ponuda Trabzona, Pavkov iSrnić za 1,5milion koja je o odbijena, a Valjadolid je na traženih tri, čekao da mu padne cena na dva miliona... i tako, na sreću Pavkova, kluba i navijača ostade u Crvenoj Zvezdi

  • Miša

    15. novembar 2018 | 19:04

    Hrabri Pakov ubica džinova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA