≫ 

Jokan se u velikom stilu oprostio od Fulama! Da li je gazdu sada sramota zbog otkaza? (FOTO)

I pored poraza Jokanović je ponosan na sve što je klub postigao

  • 22

Srpski trener koji je prošle godine pravio čuda sa Fulamom u Premijer ligi Slaviša Jokanović posle otkaza u sredu ujutru odlučio je da se i zvanično oprosti od svih navijača koji su bili uz njega i u vreme uspeha i u vreme ovosezonskih poraza. 

Tako je popularni Jokan preko društvenih mreža objavio pismo u kojem je, i na ovaj način, pokazao svoju privrženost Kotidžersima.

Srbin još jednom pokazao zašto je od strane mnogih označen kao legenda kluba.

Jokanović je uveo klub u Premijerligu, ali je zbog loših rezultata u novoj sezoni morao da ode; Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images

Njegovu poruku prenosimo u celosti:

- Moje vreme kao trenera Fulama završeno je juče. Uvek je razočaravajuće kada se desi, ali sećam se svog boravka u Fulamu sa ponosom, gledajući unazad na sjajna sećanja od mog dolaska u ovaj fantastičan klub pre tri godine.

- Imali smo sjajno putovanje zajedno, sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u prvoj sezoni, pre nego što smo stigli do plej-ofa u drugoj i do plasmana u Premijer ligu onog nezaboravnog dana na Vembliju u maju. Dali smo navijačima identitet i tim kojim su se ponosili. I dalje sam bio siguran da je tim mogao da stvari okrene u drugom smeru nakon lošeg starta sezone, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, ali poštujem odluku kluba.

- Želeo bih da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao šansu da treniram veliki klub, ali i za njegovu ljubaznost. Takođe se zahvaljujem svima u klubu, bilo je zadovoljstvo raditi sa svim igračima i trenerima i želeo bih ovim putem da se zahvalim za njihov trud i posvećenost.

-Na kraju, ekstremno sam zahvalan navijačima za njihovu podršku od trenutka kada sam stigao u klub i za njihove lepe poruke nakon mog odlaska.

Želeo bih svima koji imaju veze sa Fulamom sve najbolje u budućnosti.

Slaviša Jokanović."

VIDEO: Maradoni prija uloga trenera u prestonici kokaina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA