≫ 

Hrvatska slatka osveta Španiji: Jedvaj dao dva gola Furiji i postao novi heroj Šahovničara! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska je vodila, promašivala i na kraju, ipak, pobedila

  • 12

Fudbaleri Hrvatske posle velike drame, u poslednjim minutima meča savladali su Španiju sa 3:2 u okviru 5. kola Grupe A Lige nacija i tako se donekle osvetili Furiji za težak poraz od 6:1 u prvom meču. 

Posle prvog poluvremena, bez golova, obe ekipe zaigrale su mnogo otvorenije, pa je uz goleadu na obe strane, meč završen pobedom domaćih.

Ono što je sigurno, Hrvatska je zasluženo slavila. Činjenica je da su prvi meč u ligi nacija sa Špancima ubedljivo izgubili, pa iz te perspektive ni rezultat 2:2 koji je bio na snazi skoro do poslednjeg minuta nije bio loš, ali... Pobeda je slađa.

Kockasti su dva puta vodili, imali stopostotne šanse koje nisu iskorišćene, a Crvena furija nije opraštala. Međutim, bukvalno u poslednjem napadu Jedvaj je drugim golom na susretu doneo važnu pobedu svom timu.

Ramos je iz penala poravnao rezultat; Foto: Tanjug/AP

Prvi gol viđen je u 54. minutu kada je Perišić presekao loptu koja je potom došla do Kramarić. Napadač je izleteo sam ispred golmana i nije imao problem da savlada golmana De Heu.

Međutim, usledila je kazna samo 2 minuta kaznije kada je Kabaljeros poravnao rezultat.

U nastavku najbolji igrač sveta Luka Modrić sa leve strane posleo je odličnu loptu ka Jedvaju koji je glavom doneo hrvatimo drugo vođstvo na utakmici.

Domaći fudbaleri mogli su da pobvedu i sa 3:1 ali je posle promašenog zicera u 75. minutu usledila kazna Španije. U kaznenom prostoru rukom je igrao defanzivac hrvatske, pa je Ramos poravnao rezultat koji je bio na snazi skoro do poslenjeg sudijskog zvižduka kada je levi bek Jedvaj šokirao goste.

VIDEO: Hrvati se peli po krovovima zgrada da pozdrave "Vatrene"

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.z.

    15. novembar 2018 | 23:45

    Strasna utakmica vrhunski fudbal i zelja sa obe strane cestitke na zasluzenoj pobedi i zelim vam da i na vembliju ocitate lekciju onim nadobudnim Englezima.

  • Banja

    15. novembar 2018 | 23:14

    Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao nema šta svaka čast posebno mladom bosancu Jedvaju.

  • ALO

    15. novembar 2018 | 23:16

    POSLE OTIMANJA IMOVINE ETO NOVI UDAR NA SRBE!!!!!!!!!!!!! Tko ne bude čistio svoju poljoprivrednu parcelu, prijeti mu kazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA