≫ 

Ovo mogu da vide samo najveći majstori fudbala: O ovom pasu Azara bruji Evropa (VIDEO)

Azar je na vreme uočio da mu je najbolje rešenje zapravo ono koje je delovalo najteže

  • 5

Fudbaleri Belgije pobedili su Island sa 2:0, a prvi pogodak postignut je posle remek dela Edena Azara.

Plejmejker Belgije i Čelsija je imao nestvaran pas koji je presekao celu defanzivnu liniju Islanđana, kada je malo ko to očekivao.

Na vreme je video ubacivanje Munijea, koji je samo dodao Bačuaiju za siguran pogodak.

Malo je u poslednje vreme utihnuo u Čelsiju, pa se navijači nadaju da će ovako nešto uraditi i 24. novembra protiv Totenhema.

Uživajte:

 

VIDEO - Belgijanci u transu slave mundijalski uspeh

Holandija se posle krize vraća na veliku scenu. Pobedila je Nemačku sa 3:0, a sada ima priliku da kod kuće savlada šampione sveta Francuze i približi se prvom mestu u grupi. Kvota na njih je 2,95, a na Francusku 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Holandija - Francuska.

Opis: „Srpski“ Bajern je u prošlom kolu dao 116 poena Darušafaki, i sada silno motivisan čeka još uvek nepobedivi CSKA. Kvota na keca je 3,05, a na dvojku 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za evroligaški duel Bajern - CSKA.

Novak Đoković ima zadatak da pobedi Čilića i obezbedi prvo mesto u grupi ATP finala u Londonu. Kvota da će to učiniti bez izgubljenog seta je (HS 1) je 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Čilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    16. novembar 2018 | 10:12

    Kao na malom fudbalu-Oštro na drugu stativu koju uvek neko od saigrača mora pokrivati...Ali mora se reći-Ovaj fudbaler za razliku od Messija, Ronalda i Neymara igra fudbal u oba pravca...Tj i odbranu

  • kako bilo

    16. novembar 2018 | 09:24

    Ovo je asistencija, i majstor, a ne ono sinoc Modric ubacio loptu u sesnaesterac i ko uhvati uhvati... a komentar poludio “kakva majstorska asistencija” takvih ima svaki vikend...

  • Nikola

    16. novembar 2018 | 10:23

    Kakav majstor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA