≫ 

(Ne)prijateljski sudar Brazila i Urugvaja rešio Nejmar: Brazilac sve bliži legendarnom Ronaldu, Kavani kidisao na njega, Suarez urlao na sudiju (FOTO) (VIDEO)

Temperamentni Južoamerikanci se zaneli kao da je u pitanju finale Mundijala

  • 7

Fudbalske reprezentacije Brazila i Urugvaja odigrale su prijateljski meč na londonskom "Emirejtsu" koji je bio sve samo ne jedno rutinsko test odmeravanje snaga.

Pobedio je Brazil golom Nejmara iz penala (1:0), ali će meč pre svega biti upamćen po uzavrelim strastima između igrača dva tima.

Veliko rivalstvo koje se "gradilo" godinama nije se moglo sakriti ni ovom prilikom, ekipe su igrale maltene u najjačim postavama, a kada je tako, pobeda je jedino o čemu se razmišlja.

Nisu mnogo toga lepog za publiku pružili jedni i drugi, ali daleko od toga da je manjkalo uzbuđenja.

Eruptiralo je u 76. minutu kada je engleski sudija Krejg Pouson pokazao na penal, što je bio povod da ga okruže igrači Urugvaja predvođeni Suarezom, i žučno protestuju, dobrano iznervirani takvom odlukom.

Promene odluke, naravno, nije bilo, pa je Nejmar rutinirano postigao svoj 60. gol za nacionalni tim čime je došao na samo dva pogotka od legendarnog Ronalda na "večnoj listi" strelaca na kojoj je i dalje, sa 77 golova, neprikosnoven Pele.

Primljeni gol još više je unervozio Urugvajce, nije se prezalo od oštrih startova, pa čak ni kada su saigrači u pitanju. U 82. minutu Kavani je oštro startovao na Nejmaru, zbog čega je sankcionisan žutim kartonom.

Pogledajte i taj momenat.

Kavani nije štedeo saigrača iz Pari Sen Žermena Nejmara Tanjug/Ap
Suarez jnije dao sudiji mira posle dosuđenog penala Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. novembar 2018 | 01:56

    Nikad neće Nejmar stići čuvenog Zubu Ronalda, daleko su oni svetlosnim godinama i po igračkim a naročito ljudskim kvalitetima. Nejmar nikad neće osvojiti titulu prvaka sveta niti najboljeg igrača. Zuba je uz Maradonu i Pelea najbolji svih vremena.

  • R9

    17. novembar 2018 | 02:11

    Niko ko Ronaldo

  • brana

    17. novembar 2018 | 03:04

    Nejmar ne vredi ni kao jedna pertla bolo kog Ronalda,Ronaldinja,Mesija,Šestića,Piksija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA