Zvezdina poslednja ponuda vezisti Crne Gore: Ako sada odbije poziv, više nikad ga neće ni dobiti!

Ime Mirka Ivanića se ponovo pominje na Marakani

  • 21

Crvena zvezda je nedavno dogovorila dvoipogodišnji ugovor sa aktuelnim štoperom BATE Borisova Nemanjom Milunovićem, ali on možda ne bude jedini igrač ovog kluba koji će u januaru stići na Marakanu!

Prema navodima Sportskog žurnala, crveno-beli se spremaju da poslednji put ponude ugovor Mirku Ivaniću!

Reč je o igraču koji je već nekoliko prelaznih rokova u žiži interesovanja Zvezde, ali i igraču koji je isto toliko puta isticao da ne želid a se vraća u srpski fudbal.

Ivanić u dresu BATE Borisova Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Zato će ova ponuda (ukoliko, naravno, do nje dođe) biti poslednja od strane crveno-belih koji će ove zime definitivno zatvoriti ''slučaj Ivanić.''

Naravno, tu je i obeštećenje koje će srpski šampion morati da plati s obzirom na to da Ivanić ima važeći ugovor sa Belorusima.

Letos se pominjala cifra od 1.7 miliona evra, a Žurnal navvodi da Zvezda sigurno neće toliko platiti vezistu koji je u subotu popodne igrao za Crnu Goru protiv Srbije na Marakani.

>>> Englezi na Hrvate - i jednima i drugima samo pobeda donosi prvo mesto u grupi! Kvota na domaćina je 2,00, a na Hrvate 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Engleska - Hrvatska.

>>> Švajcarce samo pobeda vodi na prvo mesto, Belgiji sasvim odgovara i remi. Kvota na keca je 3,25, a na iks 3,30, dok je dvojka 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Švajcarska - Belgija.

>>> Dugo Partizan nije slavio u Podgorici, a ako mislite da je došlo vreme za to, kvota na crno-bele je vrlo jaka - 2,70! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi ABA lige Budućnost - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    18. novembar 2018 | 11:50

    A sta ce nam.imamo dva ipo tima.nekoliko zapostavljenih igraca...bolje kupiti dva dobra igraca nego 6 7 i gomilati

  • Marko

    18. novembar 2018 | 12:17

    Ja ga ne bi zvao.Toliko puta nas je odbio sada kada smo na ovom nivou sada je ok? A odma se vidi da nije za Zvezdu.Ovde igrač mora da igra ali prvenstveno ims ljubav prema klubu.Neki igrači poput Savića ili Pavkova igraju jer vole što su tu,čast im je...ovi što dolaze samo zbog para i karijere mogu samo stranci da budu a što se domaćih igrača tiče-samo ljubav prvo pa onda ostalo.

  • Pasa Pujkic

    18. novembar 2018 | 10:32

    Ja ne znam sto ga vise mole i dizu mu cenu. Ako nece, ko ja...... ima toliko kvalitetnih igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA