≫ 

Maradona zaludeo Meksikance, uveo ih u polufinale pa napravio šou u svlačionici (VIDEO)

Argentinac potpuno preporodio ekipu koja je od borbe za opstanak došla do same završnice plej-ofa druge lige

  • 2

Legendarni Dijego Maradona uživa u Meksiku, a uživaju i igrači i navijači njegovog kluba Dorados de Sinaloe, koji je, zahvaljujući El Pibeu, stigao do polufinala plej-ofa u drugoligaškoj konkurenciji. 

Sinaloa je na gostovanju savladala Mineros 1:0, strelac jedinog gola bio je Vinisio Angulo u 65. minutu, a zbirno je to i rezultat dvomeča, pa je slavlje bilo burno u svlačionici posle meča.

Maradona je, naravno, bio u centru pažnje, Argentinac je poveo pesmu, a igrači oduševljeno ispratili svog šefa.

Pogedajte samo deo atmosfere iz svlačionice Doradosa posle plasmana u polufinale.

Vredi reći i to da je od dolaska Maradone u septembru prešla put od borbe za opstanak do plasmana u plej-of, završivši regularni deo takmičenja na sedmoj poziciji.

Pre dolaska Argentinca, ekipa je nije pobedila nijednom u šest utakmica (3 remija, 3 poraza), a pošto je slavni trener preuzeo tim, usledila je serija od šest pobeda, dva nerešena ishoda i samo jedan poraz.

Podsetimo, Maradona sve to uspeva uz ozbiljne zdravstvene poteškoće pošto jedva hoda usled problema sa oba kolena zbog kojih će morati na operaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA