≫ 

Bura na Vembliju: Englezi posle preokreta izbacili Hrvate u B Ligu nacija, tamo će i Srbija ako pobedi Litvaniju! (VIDEO)

Sjajan meč viđen je na "Vembliju", junaci "gordog albiona" Lingard i Kejn

  • 37

Reprezentacija Engleske preokrenula je rezultat protiv Hrvatske na "Vembliju", pobedila goste 2:1 i tako kao lider završila grupu 4 u A Ligi Nacija!

To isto znači da su Hrvati završili grupu na poslednjem, trećem mestu, iza Španije i Engleza, te da će u narednom ciklusu igrati u grupi B Lige, gde bi trebalo da vidimo i Srbiju ukoliko naš nacionalni tim, u okviru C Lige, savlada Litvaniju u poslednjoj rundi.

Junaci preokreta selekcije "tri lava" u drugom poluvremenu, posle majstorskog gola Kramarića, bili su Džese Lingard i Hari Kejn.

Hrvatima je i bod (sa postignutim golom) bio dovoljan za plasman u plej-of, kroz koji bi tražili i prolaz na Evropsko prvenstvo, međutim sve im se srušilo za samo sedam minuta (78. i 85.), Kalinić je dva puta matiran, a u ofanzivi nije bilo više energije da se uzvrati Englezima.

Foto. AP/Tanjug

Engleska je odigrala odlično prvo poluvreme, istina bez prave završnice da dođe do prednosti, a nije ih demoralisao ni majstorski gol Kramarića.

Mora se odati prizanje hrvatskom napadaču za veštinu demonstriranu u kaznenom prostoru: uspeo je najpre da iskontroliše loptu, potom "izlomi" čuvara, a onda pošalje loptu iza leđa Pikforda, doduše ona je na putu ka mreži zakačila nogu defanzivca Engleske što je bilo prsudno da bude van dometa dobrano pruženom Pikfordu u paradi.

Englezi su bili u nokdaun poziciji, ali su uzvratili u maniru pravih šampiona: udarili su iz sve snage po Hrvatima, istina imali su i sreće u dve situacije u kojima im je pretio drugi gol, izdržali su i taj udar, a onda preko Lingarda i kralja finišera Kejna zadali udarac od kog se "kockasti" nisu oporavili.

Delirijum je nastupio na tribinama "Vemblija" pošto je sudija označio kraj sjajnog meča.

Pogledajte gol Kejna za pobedu Engleza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    18. novembar 2018 | 17:10

    Lepo im englezi zavukoše!!! Kako prođoše u Vukovaru, tako isto i na terenu.Šta će sada onaj napaljeni trenerčić da kaže, za koga su igrali?

  • BEOGRAD

    18. novembar 2018 | 17:30

    Dalić je pre meča rekao da igraju za Vukovar.To je to...to su i zaslužili-samo poraz za Dalića i Vukovar i sve ustaše.Nižite poraze večno.Smrt fašizmu!!!!

  • Zg

    18. novembar 2018 | 19:25

    Ni Englezi nebi pobjedili dvije utakmice u dva dana sa tako jakim protivnicima bez pol igraca ,mozda smo ispali ali reiting nam je ostao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA