≫ 

Dok su Englezi slavili gol za pobedu, malo ko je primetio da je njihov štoper kolenom nokautirao golmana Hrvatske (VIDEO)

Kalinić je verovatno ''video sve zvezde'' posle duela sa Stonsom

  • 0
Kalinić u duelu sa Sterlingom Foto: AP/Tanjug

Godinama unazad smo naučili da ono što kamerama promakne na utakmicama vrlo brzo nađe svoje mesto na društvenim mrežama!

Takav slučaj je i sa meča u okviru LIge nacija, gde je Engleska na Vembliju pobedila Hrvatsku (2:1) i izbacila je u niži rang ovog takmičenja.

Strelac gola za pobedu bio je Hari Kejn u 85. minutu, a upravo tada je viđen detalj koji se nije ''našao'' u direktnom TV prenosu.

Samo sekund pošto je lopta završila u mreži, a svi fudbaleri Engleske krenuli ka Kejnu da slave, štoper Gordog albiona Džon Stons je bukvalno nokautirao hrvatskog golmana Kalinića.

Nenamerno, ali očigledno poprilično jako ga je udario kolenom u glavu.

>>> Nemci su već ispali iz elitnog ranga Lige nacija, a u poslednjem meču Holanđani imaju prilike da preteknu Francuze na prvom mestu, za šta im je dovoljan i bod. Kvota na Nemačku je 1,90, a duplu šansu X2 odličnih 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nemačka - Holandija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA