Nekada je bio legenda engleskog fudbala, sada je potpuni propalitet: Pokušao da siluje ženu u vozu, droga i alkohol mu popili mozak!

Posle problema sa alkoholizmom, Pol Gaskojn će morati na sudu da dokazuje nevinost zbog napada na žensku osobu tokom puta između Jorka i Durama

  • 1

Bivši legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn, poznat po nadimku Gaza, optužen je za seksualno napastvovanje žene u vozu. Protiv njega je podignuta oputžnica, nakon što je u avgustu ove godine napastvovao ženu u vozu tokom puta od Jorka do Durama.

Nekadašnji reprezentativac "Gordog albiona" dotakao je dno poslednjih godina. Ima ozbiljne probleme sa alkoholom i drogom, a često je na ulici viđen mrtav pijan, krvav ili potpuno oronuo i propao, a imao je i ozbiljne zdravstvene probleme.

Policija privodi Gaskojna posle jedne tuče koju je izazvao u alkoholisanom stanju; Foto: Profimedia/FameFlynet UK

Navodno je uspeo da se izleči od alhoholizma posle rehabilitacije, ali "loš momak engleskog fudbala" sada je upao u nove probleme.

Već 11. decembra će morati pred sud da se izjasni povodom optužbi za seksualno napastvovanje u vozu.

Gaskojn je odigrao 57 mečeva za reprezentaciju Engleske u periodu od 1988. do 1998. godine i za to vreme je postigao 10 golova. Tokom karijere je nosio dres Njukasla, Totenhema, Lacija, Rendžersa, Midlzbroa, Evertona, Barnlija... Okušao se i kao trener 2005. godine, kada je preuzeo Ketering Taun, ali je otpušten posle 39 dana zbog problema sa alkoholom.

VIDEO: Krstajić likuje zbog 1. mesta u Ligi nacija, a pomenuo je i Milivojevića i Nastasića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA