Džigi Ninković prozvao Ilieva, a onda i Zvezdu: Ponizili su me kad su stopirali moj transfer, ovo što rade Partizanu nema nigde u svetu!

Bivši igrač crno-belih uvek je važio za nekog ko nema "dlake na jeziku", a to je još jednom potvrdio

  • 25
Nikola Ninković, FK Partizan Foto: MN Press

Bivši fudbaler Partizana, Nikola Ninković, koji sada nastupa za Askoli, otkrio je u intervjuu za Informer da je trebalo da se vrati u Humsku tokom leta, ali je uprava kluba stopirala njegov transfer. Iako nije želeo da imenuje, jasno je da je aludirao na sportskog direktora Ivicu Ilieva, rekavši da svi znaju ko je osoba zadužena za dovođenje igrača.

- Uprava je stopirala moj povrtak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se koje u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan - poručio je Ninković.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev; Foto: MNPress

On je istakao da i dalje proživljava sve kroz šta prolaze njegovi nekadašnji saigrači, kao i da je ostao u kontaktu sa mnogima od njih, i da bi voleo da Saša Ilić postane sportski direktor kluba.

-  Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljaniće, Danilom Pantićem... Nekada moram da se uštinem i kažem: "Alo, nisi više u Partizanu". Ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima. Od srca se nadam i voleo bih više nego išta da Saša upravlja klubom - jasan je Ninković.

Kada su u pitanju aktuelni rezultati Partizana, koji ima zaostatak od 13 bodova za Zvezdom, Ninković smatra da je to zato što se, po njegovim rečima, crveno-belima pomaže, dok crno-bele oštećuju u večitim derbijima.

Partizan mora da se vrati gde mu je mesto. Doduše, postoji i druga strana priče u našem fudbalu. To što se radi Partizanu nema nigde u svetu. Oštećen je u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. Nema potrebe za tim, jer Zvzda ima odličan tim. Nisu slučajno pobedili Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal - zaključio je Ninković.

VIDEO: Krstajić likuje zbog 1. mesta u Ligi nacija, a pomenuo je i Milivojevića i Nastasića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    20. novembar 2018 | 09:05

    Партизан је изнад свих. Поздрав за малену из комшилука.

  • Bgd

    20. novembar 2018 | 00:11

    Partizan već jeste tamo gde mu je mesto.

  • misa tumbas

    20. novembar 2018 | 00:22

    ako je ovo istina...onda Ilijev hvali ti do neba. Cuj "za mene je Partizan vrh,itd" pa normalno da jeste sine jel ti nigde drugde ne mozes da igras .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA