≫ 

Mirković "precrtao" Pantića i Enakea za nedelju, sa Zakarićem je dobra vest

Problem se javio i zbog povrede rumunskog internacionalca, koga muči mišić lista

  • 3
Goran Zakarić Foto: Marko Jovanović

Polako se bliži kraj reprezentazivne pauze i u Partizanu već sada mogu da naslute na koga će to od igrača moći da računaju za predstojeći prvenstveni duel sa Dinamom, koji se igrau nedelju od 17 časova na stadionu u Humkoj.

Struka crno-belih koju predvodi Zoran Bata Mirković suočena je pred prvenstveni meč sa Vranjancima sa "polovičnim vestima", pošto će neki od standardnih prvotimaca koji od ranije vuku povrede biti spremni, dok su drugi pod znakom pitanja.

Dobra vest za tim iz Humske je povratak Gorana Zakarića. Reprezentativac Bosne i Hercegovine se otarasio pomagala za povređeno rame (mitele) i počeo da trenira, pa će gotovo sigurno biti spreman za utakmicu sa Dinamom.

Podsetimo, Zakarić je iščašio rame na treningu pred utakmicu sa Radnikom iz Surdulice, usled čega je došlo i do rupture ligamenata. Mirovanje i terapije prilikom oporavka su dale rezultat, pa će vezista konkurisati za sastav već narednog vikenda.

Nešto komplikovanija situacija je sa Danilom Pantićem, koji je protiv Surduličana obnovio povredu mišića zadnje lože. Fudbaler je odmah stavljen na poštedu, nije trenirao sve vreme pauze i sigurno neće na teren bar još tri dana. To automtski znači da će veoma teško biti spreman za takmičarsku utakmicu kroz nekoliko dana.

Druga nevolja sa kojom se stručni štab suočava je povreda Gabrijela Enakea. Rumunski internacionalac je takođe na poštedi zbog problema sa mišićem lista i procena njegovog stanja i mogućnosti da pomogne saigračima u nedelju je prolongirana za još dva, tri dana.

Na osnovu te procene će biti odlučeno da li će Enake uopšte da konkuriše za utakmicu sa Dinamom.

VIDEO: Promašaj godine napadača Partizana

(Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA