≫ 

Mitrović najavio kumstvo sa igračem Zvezde, pa otkrio kako mu pada gledanje derbija sa Delijama (VIDEO)

Partizan, pa svi ostali klubovi!

  • 2

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović za TV Partizan govorio je iskustvima u crno-belom.

Četiri godine nakon što je napustio crno-belu porodicu, reprezentativac Srbije, igrač Fulama i dete Partizana Aleksandar Mitrović, prvi put govori o svom životu, odrastanju u Partizanu, prelasku u Anderleht i Njukasl i Fulam, kao i saradnji sa trenerima koji su odredili njiegovu karijeru.

Uvek dobro raspoloženi Mitrović Foto: Tanjug/Tanja Valic

Kada je Mitrović spomenuo da sledi i neke pouke Novaka Đokovića, aludirajući na izjavu da sa godinama sve više sluša svoje telo, palo je podsećanje da igra tenis sa Lukom Milivojevićem, zvezdašem iz Kristal Palasa.

- Imam mnogo prijatelja zvezdaša, Luka je jedan od njih. Tu je Žule Stojković, znamo se dugo, od 15. godine, kroz reprezentaciju smo išli zajedno, sada se družimo, strašan je momak, jednog dana biće mi kum.

Podsetio se Mitar i gledanja mečeva u Engleskoj, uglavnom sa sunarodnicima koji simpatišu crveno-bele.

- Njih bude 300... Ja više volim što smo mali ali odabranu, svako navija za Zvezdu, Partizan se voli, nije to slučajno. Bude vatreno, čarki ima, pružimo ruku, uglavnom oni meni čestitaju. Šalim se... A onaj penal, ćuti... Još i danas spominjemo.

U jednočasovnom intervju saznaćete kada je i kako bio na pragu da se vrati u Partizan, zašto želi da postane kuvar, kao i sve malo poznate detalje iz njegovog života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бебето

    20. novembar 2018 | 23:17

    Мали ми је комшија и до десете године је носио Звездин дрес Друлић 9. И дан данас га у крају зову Друлић.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA