≫ 

Fudbaleri vidali rane Albancima posle Interpol fijaska: Kosovo demoliralo Azere sa 4:0 i overilo 1. mesto (VIDEO)

Kosovo je danas izgubilo veliku političku bitku, a dobilo jednu fudbalsku

  • 7

Fudbaleri tzv. Kosova iskoristili su priliku u D rangu Lige nacija da overe 1. mesto grupe, pobedom nad Azerbejdžanom u Prištini.

Na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini, Zeneli je postigao tri gola, Rahmani jedan, pa je ova selekcija overila vrh grupe 3 u Ligi D, uz četiri pobede i dva remija, bez poraza sa gol razlikom 15:2.

Ovakav rasplet je omogućio selekciji ulazak u C rang i da se direktno bori za plasman na Evropsko prvenstvo kroz plej-of Lige nacija, koji će se održati nakon zvaničnih kvalifikacija za EURO2020.

U derbiju Lige A, Portugalci i Poljaci su remizirali sa 1:1, pošto je Silva doneo vođstvo domaćinima u Gimaraešu, ali je Milik iz penala postavio konačan rezultat.

Taj rezultat bio je dovoljan Portugalcima, rutinski su stali na čelo grupe ispred Italijana, dok će se Poljska preseliti u B rang sa samo dva boda.

U B ligi, u grupi 2, Švedska je prva u grupi posle pobede nad Rusima sa 2:0 u Štokholmu, golovima Lidelofa i Berga. Rusi su drugi iako imaju identičan broj bodova kao Šveđani, sedam, dok je Turska ispala u C ligu sa samo tri boda.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

VIDEO: Kosovo nije u INTERPOL-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    20. novembar 2018 | 22:47

    Nema oni sta da traze u sportu pod bilo kojom zastavom osim pod onom cijoj teritorija Kosova i pripada. Kosovo je Srbija uvek bilo i uvek bice, svidjalo se to nekom ili ne.

  • lik

    21. novembar 2018 | 03:47

    Bravo za urednika, politika i sport!!! Bravo za naslov bravo za vjesti ... da niste pisali o tzv kosovu ostao bi uskracen za dobar text

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    20. novembar 2018 | 23:53

    Који клуб беше прославио овог фадиља, и чија беше легенда?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA